Βουνό οι βαλίτσες και το μωρό μαζί της - Επέστρεψε στο Βενιζέλος η Μιλλούση μετά τη νίκη του Πετρούνια στο Μόναχο

Λίγο είχε καταφτάσει και ο Λευτέρης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βουνό οι βαλίτσες και το μωρό μαζί της - Επέστρεψε στο Βενιζέλος η Μιλλούση μετά τη νίκη του Πετρούνια στο Μόναχο

Η οικογένεια Πετρούνια έζησε μοναδικές στιγμές στο Μόναχο με τον Λευτέρη να κερδίζει για 6η συνεχόμενη φορά χρυσό μετάλλιο στους κρίκους κάνοντας τη χώρα του περήφανη, αλλά και τα 3 του κορίτσια, που έκαναν ολόκληρο ταξίδι για να τον δουν.

Η Βασιλική Μιλλούση με τις δύο κόρες της όχι μόνο ταξίδεψε μέχρι τη Γερμανία, αλλά έζησε και την πολύ συγκινητική στιγμή να φοράνε τα παιδιά της το μετάλλιο του μπαμπά τους. Και αφού όλα τα όμορφα κρατάνε λίγο επέστρεψαν στην Ελλάδα την Δευτέρα 22/8 με τον φακό του Youweekly.gr να απαθανατίζει την άφιξη της αθλήτριας στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

H άφιξη της Βασιλικής Μιλλούση στο αεροδρόμιο με την κόρη της

Μιλλούση - Αεροδρόμιο

Πετρούνιας - Επιστροφή

Η πρώτη ανάρτηση του ''χρυσού'' Πετρούνια μετά την κατάκτηση του μεταλλίου

Μεγάλες στιγμές έζησε για άλλη μια φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Μόναχο κερδίζοντας για 6η χρονιά το ευρωπαϊκό χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, κάνοντας έτσι περήφανη για πολλοστή φορά όλη την Ελλάδα, που τον παρακολουθούσε.

Στο πλευρό του αθλητή βρέθηκε πρώτη και καλύτερη η σύζυγός του, Βασιλική Μιλλούση, η οποία τόλμησε το απίστευτο για τον άντρα της ταξιδεύοντας μέχρι τη Γερμανία μαζί με τα δύο μωρά τους για να γιορτάσουν τη μεγάλη χαρά, που μπήκε για άλλη μια φορά στο σπίτι τους.

Έτσι λοιπόν, ο Πετρούνιας δε μπόρεσε να μην κάνει και μια πρώτη ανάρτηση στο instagram για να περιγράψει τα πρώτα του συναισθήματα κρατώντας στα χέρια του ακόμη ένα μετάλλιο, που κέρδισε με το σπαθί του.

«Το 6ο Ευρωπαϊκό Χρυσό μετάλλιο με γεμίζει χαρά και δύναμη για τη συνέχεια! Οι δοκιμασίες που πέρασα τα τελευταία χρόνια μ’ έκαναν άτρωτο και σ’ αυτό συμβάλλατε όλοι εσείς που είστε δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια στα δύσκολα και στα εύκολα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πετρούνιας στο μήνυμα του.

«Το πιο μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στην οικογένεια μου και στους ανθρώπους που είναι στο πλάι μου σ’ αυτή την προσπάθεια! Thank you Munich for the love!».

Πετρούνιας - Μετάλλιο