«Εύχομαι να καταπιεί τη γλώσσα του...» - Ατύχημα για την Super Κική στην Ικαρία

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Εύχομαι να καταπιεί τη γλώσσα του...» - Ατύχημα για την Super Κική στην Ικαρία

Η Super Κική έχει δείξει πως ακόμη κι όταν τίποτα δεν πάει καλά, εκείνη ξέρει να χαμογελάει και να αντιμετωπίζει τα εμπόδια με κάθε κόστος. Έτσι, βρέθηκε στην Ικαρία για να μπορέσει να ξεχαστεί, μέχρι που έπιασε και δουλειά. Κατά το νέο της ξεκίνημα, όμως, αντιμετώπισε άλλο ένα πρόβλημα.

Το βράδυ της Δευτέρας 22/8 ανακοίνωσε μέσα από τον πτοσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως έπεσε με το αμάξι της σε μία λακούβα, με αποτέλεσμα να σπάσει το ψυγείο. Προσπάθησε να το αντιμετωπίσει με χιούμορ για άλλη μία φορά και αστειεύτηκε εξηγώντας πως μάλλον δεν θα φύγει ποτέ από την Ικαρία εάν συνεχίσει έτσι η κατάσταση, ενώ τόνισε πως ξέρει ποιος την έχει ματιάσει και οφείλεται πίσω από την "καταστροφή".

Το πρόβλημα που αντιμετώπισε η Super Κική στην Ικαρία

«Σήμερα έπεσα σε μια λακούβα με το αμάξι κι έσπασε το ψυγείο… το πήρα απόφαση ότι δεν θα φύγω από την Ικαρία ποτέ! Ξέρω ποιος με γλωσσοτρώει και εύχομαι να καταπιεί τη γλώσσα του»

Super Κική

Πήρε πολύ σοβαρά τον ρόλο της - Τα πρώτα πλάνα της Influencer ως σερβιτόρα στο νησί

Την Κυριακή 21/8 η Super Κική ανακοίνωσε δημόσια, όπως εξηγήσαμε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως αποφάσισε να θυμηθεί την παλιά της ζωή και να βρει τον καλό της εαυτό, δουλεύοντας ως σερβιτόρα σε μία καφετέρια της Ικαρίας. Την ίδια κιόλας μέρα ξεκίνησε να εργάζεται και φυσικά στο πλευρό της ήταν και οι φίλες της για να την εμψυχώσουν.

Η Κατερίνα Πεφτίτση, συγκεκριμένα, την τράβηκε και μερικά βίντεο για να μπορεί να τα παρουσιάσει στο κοινό της, ενώ πήρε και τις πρώτες δηλώσεις της για αυτή την εμπειρία. Μάλιστα, και η ίδια η Influencer προσπαθούσε να ενημερώνει τον κόσμο για το πως τα πηγαίνει δηλώνοντας σοκαρισμένη για την προειδοποίηση που έβαλε.

Super Κική