Με νέο μαλλί στην αγκαλιά του Αλέξανδρου Πετρίδη - Στα καλύτερα του ο Σπύρος Μπιμπίλας

Μαυρισμένοι με θέα την Ακρόπολη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με νέο μαλλί στην αγκαλιά του Αλέξανδρου Πετρίδη - Στα καλύτερα του ο Σπύρος Μπιμπίλας

Είναι γεγονός, πως από τη μια το καλοκαίρι από την άλλη η ανανέωση που έκανε με τα μαλλιά του, δεν ξέρουμε και τι άλλο πάει πολύ καλά, πάντως είναι εμφανές, πως ο Σπύρος Μπιμπίλας τελευταία είναι πολύ διαφορετικός.

Μετά τη βαρκάδα, που έκανε με το χαμόγελο να φτάνει στα αυτιά, αυτή τη φορά τον είδαμε σε μια ιδιαίτερη στιγμή μαζί με τον Αλέξανδρο Πετρίδη. Το στιγμιότυπο δημοσίευσε ο ίδιος ο ηθοποιός στον λογαριασμό του στο instagram με τους δύο φίλους, να χαμογελούν, πολύ κοντά ο ένας στον άλλον με θέα από πίσω την Ακρόπολη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μαζί με τον Αλέξανδρο Πετρίδη

«Αφού ζούμε στην πιο όμορφη γωνία της γης κ βλέπουμε το ωραιότερο μνημείο του κόσμου....Με τους καλούς μου φίλους @alexandros_petridis_real και @george_gkolias που μας μαγείρεψε υπέροχα!».

Μπιμπίλας - Πετρίδης

Η επιθυμία του Μπιμπίλα να κάνει πολιτικό γάμο

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» μίλησε το πρωί της Κυριακής (12/6) ο Σπύρος Μπιμπίλας όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τα σχέδια της προσωπικής του ζωής αλλά και για το κίνημα #metoo όπου συνεχίζει να απασχολεί ιδιαίτερα σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις.

Όλοι οι άνθρωποι που έχουν περάσει από τη ζωή μου, είτε την προσωπική, είτε την επαγγελματική, δεν έχουν φύγει από τη ζωή μου. Είναι ο περίγυρός μου, η οικογένειά μου. Ακόμα και οι σχέσεις οι παλαιότερες, έχουν μείνει στη ζωή μου. Θέλω να κάνω σύμφωνο συμβίωσης ή πολιτικό γάμο, αλλά δυστυχώς δεν έχει βρεθεί ακόμα το κατάλληλο πρόσωπο».

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που σβήνουν το παρελθόν. Τα καλά στοιχεία τα κρατάς μέσα σου. Εφόσον αποδοθεί δικαιοσύνη και εφόσον ζητήσει συγγνώμη από τους ανθρώπους που τους έχει πειράξει, θα έκανα ξανά παρέα με τον Πέτρο Φιλιππίδη.»