Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Με τα μαλλιά του να ανεμίζουν - Ο Σπύρος Μπιμπίλας φουλ ανανεωμένος σε βαρκάδα στην Βουλιαγμένη

«Άλλος για τη βάρκα μας!»

Με τα μαλλιά του να ανεμίζουν - Ο Σπύρος Μπιμπίλας φουλ ανανεωμένος σε βαρκάδα στην Βουλιαγμένη
News 12.08.2022 08:56
Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο αγαπητός πρόεδρος του ΣΕΗ και ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, μετά τον δύσκολο χειμώνα που είχε με όλες τις υποθέσεις που έτρεχαν και τον είχαν αναγκάσει να βρίσκεται συνεχώς στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, περνά το καλοκαίρι του ήρεμα γεμίζοντας μπαταρίες για την νέα χρονιά που έρχεται, η οποία προβλέπεται εξίσου απαιτητική.

Μετά την πρόσφατη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του, και ομολογουμένως του πάει απίστευτα), όπως μαρτυρούν στιγμιότυπα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, απολαμβάνει τη θάλασσα με την εξόρμησή του με βάρκα ανοιχτά της θάλασσας.

Η άκρως καλοκαιρινή ανάρτηση του Σπύρου Μπιμίλα

«Άλλος για τη βάρκα μας! Με την καλή μου φίλη Αλέκα Μακρή και με τη μηχανοκίνητη βάρκα της ανοιχτήκαμε απέναντι από τη Βούλα και τη Βουλιαγμένη σε μία υπέροχη θάλασσα και να καταπληκτικό δειλινό με τη χρυσή φεγγαράδα του», έγραψε στη λεζάντα χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε απίθανη βαρκάδα στην Βουλιαγμένη

Με πλούσια μακριά μαλλιά και αψεγάδιαστο δέρμα - Αγνώριστος 40 χρόνια πριν

Την Παρασκευή 5/8, όμως, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του 40 χρόνια πριν και καταλαβαίνουμε ακριβώς γιατί οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση.

Ο ίδιος παρουσιάζεται με πλούσιο μακρύ μαλλί και αψεγάδιαστο δέρμα, ενώ θυμήθηκε εκείνα τα χρόνια που διοργάνωναν πάρτι και γινόταν ένας "χαμός", σε αντίθεση με το σήμερα, όπου πίνει χαλαρά που και που κανένα ποτάκι στο μπαρ του Τζώνυ Θεοδωρίδη.

«40 χρόνια χωρίζουν αυτές τις δύο φωτογραφίες. Τότε στα πάρτι που διοργάνωναν τα νεανικά περιοδικά Κατερίνα και Μανίνα και εμείς πολύ νέοι συνωστιζόμασταν με τους νέους που έβλεπαν τις ταινίες και τα σίριαλ της εποχής... Σήμερα ώριμοι πια πίνουμε το ποτάκι μας στο νέο μπαράκι του φίλου Τζώνυ Θεοδωρίδη στο Χαλάνδρι..

Ε ,χάσαμε τα μαλλιά μας αλλά όχι και τα μυαλά μας κι έτσι αφού περασαμε πολλά, αφήσαμε πέρα και τις διαφορές που μας χώρισαν κάποτε, συνεχίζουμε το ωραίο ταξίδι της ζωής και του θεάτρου...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σπύρος Μπιμπίλας - Τζώνυ Θεοδωρίδης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν ξέρω πως θα κρατήσουν τα στόματα τους ανοιχτά!» - Ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεσπά για την αποφυλάκιση του Λιγνάδη

«Για έναν καθαρότερο κόσμο χωρίς...» - Η όλο νόημα ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την απόφαση στη δίκη Λιγνάδη

Share