"Και γάμος στις διακοπές" - Επικό στιγμιότυπο για τον Γιώργο Λιάγκα στις καλοκαιρινές του διακοπές στην Κάστο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Την τελευταία περίοδο ο Γιώργος Λιάγκας απόλαυσε τις καλοκαιρινές του διακοπές καθώς δεν άφησε νησί για νησί στο Ιόνια που να μην πήγε με το σκάφος του (δείτε τον εδώ να δροσίζεται στα καταγάλανα νερά). Από την άλλη, ο γνωστός παρουσιαστής είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας λίγο πριν γυρίσει και πάλι στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, θέλησε να δημοσιεύσει ένα βίντεο που τράβηξε στο οποίο απαθανάτισε ένα ζευγάρι το οποίο αποφάσισε να παντρευτεί στις διακοπές του.

Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησή του, ο Γιώργος Λιάγκας έγραψε χαρακτηριστικά: «Και γαμος στις διακοπες!!! Να ζησουν τα παιδια!!!».

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα

Έκτακτες εξελίξεις με το Πρωινό στον ΑΝΤ1 - Η απόφαση πριν την πρεμιέρα του παρουσιαστή

Οι αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στο Πρωινό μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά είναι πολλές (δείτε εδώ ποια ζώνη θα περιοριστεί σημαντικά). Ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής ωστόσο δε θα είναι μόνο τους καθώς στο πλευρό του θα έχει μία εντυπωσιακή κυρία.

Η εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» ανακοίνωσε άτυπα τη νέα συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα (δείτε εδώ το επικό περιστατικό), η οποία δεν είναι άλλη από τη Δούκισσα Νομικού.

Το κανάλι ωστόσο προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση για τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια, ενώ ούτε εκείνη από τη μεριά της έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση ή ανάρτηση.

Δούκισσα Νομικού ΑΝΤ1

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, πάνω στον Δεκαπενταύγουστο πέφτουν οι υπογραφές της Δούκισσας Νομικού με το κανάλι για τη συμμετοχή της στην πρωινή εκπομπή. Παρότι υπάρχει αρχική συμφωνία εδώ και τρεις εβδομάδες, οι τελικές λεπτομέρειες του συμβολαίου οριστικοποιούνται τώρα και οδηγούν σε επισημοποίηση του νέο deal.