Μαυρισμένος και αρκετά γραμμωμένος - Νέες φωτογραφίες από το ταξίδι του Καλλίδη στο Τέξας

Οι ιδιαίτερες διακοπές του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαυρισμένος και αρκετά γραμμωμένος - Νέες φωτογραφίες από το ταξίδι του Καλλίδη στο Τέξας

Ο Βασίλης Καλλίδης είναι γνωστό, πως αγαπάει πολύ τη μαγειρική ωστόσο έχει καταφέρει να συνδυάσει το επάγγελμά του με πολλά ταξίδια ανά την Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο, με σκοπό να δοκιμάζει συνεχώς νέες γεύσεις και να γνωρίζει νέους πολιτισμούς.

Αυτή τη φορά άφησε το πολύ ιδιαίτερο διαμέρισμα, όπου μένει και βρέθηκε σε πολύ όμορφα και ξεχωριστά σημεία της Νότιας Αμερικής. Είναι αναμφίβολο το αν δοκίμασε νέα πιάτα στις στάσεις του στο Tέξας και στην Νέα Ορλεάνη, ωστόσο τον είδαμε να φωτογραφίζεται ανέμελος και εμφανώς μαυρισμένος και να δημοσιεύει υλικό από τον λογαριασμό του στο instagram.

Φωτογραφίες από το ταξίδι του Βασίλη Καλλίδη στην Αμερική

Καλλίδης - Texas

Καλλίδης - Αμερική

Η αποκάλυψη του Καλλίδη για το χειρότερο πιάτο που δοκίμασε ποτέ

Το πρωί της Παρασκευής 8/7, πριν το μεγάλο φινάλε της εκπομπής, «Mega Καλημέρα», ο Βασίλης Καλλίδης παραχώρησε μία πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία μίλησε για όλους και όλα χωρίς περιστροφές.

Ο γνωστός μάγειρας αποκάλυψε το χειρότερο πιάτο που έχει δοκιμάσει, την άρνησή του να βρεθεί ξανά σε πρωινή εκπομπή αλλά και τον λόγο που τον έκανε να αλλάξει ριζικά την εμφάνισή του με την απώλεια κιλών.

«Το χειρότερο πιάτο που έχω φάει στη ζωή μου ήταν παχύ έντερο γουρουνιού γεμιστό με αίμα. Ήταν ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει στη ζωή μου. Για δύο μέρες έπινα μόνο νερό και αναψυκτικά. Γυρνούσα στο ξενοδοχείο κι έπλενα τη γλώσσα μου με σαμπουάν για τα μαλλιά γιατί δεν έφευγε η μυρωδιά», είπε αρχικά ο Βασίλης Καλλίδης.

Ο Βασίλης Καλλίδης είπε στη συνέχεια: «Καλή αμοιβή μου πρόσφεραν οι πάντες για να είμαι σε πρωινή εκπομπή. Αρνήθηκα ευγενικά γιατί πραγματικά δεν είχα κάτι άλλο να δώσω. Ιδανικά θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Εγώ αδυνάτισα μέσα στην καραντίνα. Ξεκίνησα γυμναστική, περπάτημα. Το έκανα για τη μέση μου κι έχασα 15 κιλά».