"Έσκασαν" τα ευχάριστα για τον Νίκο Ευαγγελάτο - Ανακοινώθηκε πως...

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η νέα τηλεοπτική σεζόν είναι γεγονός καθώς η εκπομπή «Live News» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA αναμένεται να επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ μετά από την αναβολή της μεγάλης πρεμιέρας. Μάλιστα, στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Η ανακοίνωση του σταθμού για την πρεμιέρα της εκπομπής, Live News

Το LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο κάνει εκκίνηση για τη νέα σεζόν, την Τετάρτη 24 Αυγούστου στις 16:00. Το LIVE NEWS που έχει καταγράψει στο MEGA, σταθερά για δύο τηλεοπτικές σεζόν, θριαμβευτική πορεία στον πίνακα τηλεθέασης μπαίνει φέτος στο στίβο της ενημέρωσης, πλήρως ανανεωμένο.

H δυναμική του ρεπορτάζ, η παράθεση όλων των απόψεων αλλά και η διεισδυτική ματιά στα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο είναι ο ισχυρός άξονας της ενημερωτικής εκπομπής του MEGA.

Η επικαιρότητα της ημέρας, τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις, οι αποκαλυπτικές έρευνες αλλά και η σφαιρική άποψη που πρέπει να έχουμε για τα μεγάλα θέματα θα είναι και φέτος στην ατζέντα του LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, οι σημαντικές ειδήσεις θα αναλύονται και θα παρουσιάζονται στην οθόνη, προσφέροντας στους τηλεθεατές την πληρέστερη και σε βάθος ενημέρωση.

Το πολυτελές σπίτι του γνωστού δημοσιογράφου

Την ίδια στιγμή, οι δυο τους παραμένουν πολύ αγαπημένοι ενώ τα παιδιά τους, Λυδία και Νικόλας (δείτε εδώ την εντυπωσιακή του σύντροφο), έχουν μεγαλώσει πολύ.

Ανά καιρούς, η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media, έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορα στιγμιότυπα μέσα από το υπέροχο σπίτι της.

Όλος ο χώρος είναι διακοσμημένος με μπεζ και καφέ λεπτομέρειες, ενώ εντύπωση προκαλεί η κουζίνα με τα μαύρα πλακάκια.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.