Τραγική φιγούρα στην κηδεία του Ρόμπερτ Ουίλιαμς η σύζυγός του - Μαυροφορεμένη με σκυμμένο το κεφάλι στην εκκλησία

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγική φιγούρα στην κηδεία του Ρόμπερτ Ουίλιαμς η σύζυγός του - Μαυροφορεμένη με σκυμμένο το κεφάλι στην εκκλησία

Το πρωί της Τρίτης 23/8 στις 11:00, πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία για τον σπουδαίο καλλιτέχνη Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην ηλικία των 73 ετών, ύστερα από την σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Εκεί βρέθηκαν πολλά αγαπημένα του πρόσωπα, όπως και ο πρώην της κόρης του, Δημήτρης Ουγγαρέζος, ωστόσο η σύζυγος και οι κόρες του αποτελούν τις τραγικές φιγούρες.

Η σύζυγός του συγκεκριμένα, Αναστασία Δημητριάδη προσπαθούσε να διατηρήσει την ψυχραιμία της καθ' όλη τη διάρκεια της τελετής, ενώ χαιρετούσε τον κόσμο που βρέθηκε στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου για να πει το τελευταίο αντίο στον καλό της.

Η σύζυγός του Ρόμπερτ Ουίλιαμς στην κηδεία του

Ήταν ντυμένη με ένα μαύρο φόρεμα που είχε εσωματωμένη μία δερμάτινη ζώνη, ενώ στον λαιμό της φορούσε ένα κολιέ με μεγάλες πέρλες. Στον ώμο της κρατούσε μία μαύρη τσάντα, ενώ δεν βάφτηκε καθόλου και άφησε τα μαλλιά της λυτά να πέφτουν στον λαιμό της.

Αναστασία Δημητριάδη

Αναστασία Δημητριάδη - σύζυγος του Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Οι πρώτες φωτογραφίες από την εξόδια ακολουθία του καλλιτέχνη

Όπως αποκάλυψε η κόρη του, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς επιθυμούσε να γίνει αποτέφρωση του σώματός του, παρά κανονική ταφή. Το youweekly.gr, λοιπόν, εξασφάλισε τις πρώτες φωτογραφίες από την τελετή και από τα πρόσωπα που παρευρέθηκαν για να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του και να πουν το τελευταίο αντίο.

Ανάμεσά τους ήταν ο Μάκης Δελαπόρτας, η Μπέσσυ Αργυράκη και πολλοί ακόμη, ωστόσο αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως δεν ήταν όλοι τους ντυμένοι στα μαύρα, με την Ιλένια Ουίλιαμς, πρώτη απ' όλους, να φοράει ένα λευκό πουκάμισο και ένα μπεζ παντελόνι, ενώ παράλληλα είχε στο πρόσωπό της γυαλιά ηλίου και προχωρούσε με σκυμμένο το κεφάλι. Ο Μάκης Δελαπόρτας, επίσης, φορούσε λουλουδάτο πουκάμισο.

Το κλίμα ήταν βαρύ, ωστόσο τα αγαπημένα του πρόσωπα προσπαθούν θυμούνται τον καλλιτέχνη με το χαμόγελο στα χείλη, ελπίζοντας πως τους παρακολουθεί από ψηλά.

Κηδεία Ρόμπερτ Ουίλιαμς - αποτέφρωση

Μπέσσυ Αργυράκη - Κηδεία Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Μάκης Δελαπόρτας - Κηδεία Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Φωτογραφίες από την κηδεία του Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Ιλένια Ουίλιαμς - Κηδεία Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Στην κηδεία του Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Νάνσυ Παραδεισανού - Κηδεία Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Κηδεία Ρόμπερτ Ουίλιαμς