Ποια Ελένη Πετρουλάκη; Αυτή είναι η κούκλα κόρη της, Άννα Μαρία με αναλογίες μοντέλου και πόδια γαζέλας

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ποια Ελένη Πετρουλάκη; Αυτή είναι η κούκλα κόρη της, Άννα Μαρία με αναλογίες μοντέλου και πόδια γαζέλας

Η Ελένη Πετρουλάκη φημίζεται για την βοήθειά της καθώς χάρις εκείνςη έχουν φτιαχτεί τα καλύτερα σώματα της ελληνικής showbiz. Συγκεκριμένα, η γνωστή personal trainer έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Ωστόσο, αυτό που γννωρίζουν οι περισσότεροι είναι πως έχει αποκτήσει 4 κόρες , την 17χρονη Άννα Μαρία, τις δίδυμες, Δωροθέα και Μίλα, 15 χρόνων και την μικρότερη, την Ηλιάνα που είναι 11 ετών, με τον σύζυγό της αλλά και πρώην ποδοσφαιριστή/ τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ιβάν Ίβιτς.

Όπως είναι λογικό, η ίδια έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά της καθώς δεν διστάζει κάθε φορά να αναφέρεται σε εκείνα. Η 17χρονη Άννα Μαρία η οποία είναι και η μεγαλύτερη από τα παιδιά της οικογένειας, ασχολείται με τον στίβο και με τα 400 μ. ενώ έχει καταφέρει να φτάσει και στις 8 καλύτερες αθλήτριες παγκοσμίως. Ωστόσο ο στόχος της, όταν τελειώσει το σχολείο είναι να σπουδάσει business και fashion.

Μάλιστα, η Σέρβικη καταγωγή της είναι ορατή και στην εμφάνισή της. Η Άννα Μαρία είναι ξανθιά με μπλε μάτια, που πήρε από τον πατέρα της και ένα καλλίγραμμο κορμί με κοιλιακούς που οφείλεται στην μητέρα της.

Η κούκλα κόρη της Ελένης Πετρουάκη μεγάλωσε και έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα

Η κούκλα κόρη της Ελένης Πετρουλάκη, Άννα Μαρία
Αυτή είναι η κόρη της Ελένης Πετρουλάκη
Ξανθιά και γαλανομάτα η κόρη της Ελένης Πετρουλάκη
Φωτογραφία της κόρης της Ελένης Πετρουλάκη

«Οικογενειακά βάρη»

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι μία πολύ περήφανη μητέρα, καθώς οι κόρες της της έχουν χαρίσει μεγάλες χαρές τελευταία. Ως οικογένεια απολαμβάνουν πολύ την γυμναστική και την επαφή με την φύση και τι καλύτερο από τον συνδυασμό τους. Η μαμά και τα δύο από τα τέσσερα παιδιά της με τον Ίλια Ίβιτς, βρέθηκαν στις Σέρρες για να παρακολουθήσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 και να υποστηρίξουν το ένα από αυτά, καθώς συμμετείχε στον αγώνα.

Η γυμνάστρια, λοιπόν, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες τους από τον περίπατό τους, την ώρα που κρατάει στους ώμους της την μία κόρη της, ενώ η δεύτερη παρατηρεί την φύση και το νερό που τρέχει. Μάλιστα, έγραψε με χιουμοριστικό τόνο πως πρόκειται για «Οικογενειακά βάρη», με το κοινό να της απαντάει πως είναι ό,τι πιο γλυκό, ενώ αυτά τα "βάρη" αξίζουν περισσότερο απ' ότιδήποτε.

Ελένη Πετρουλάκη

Ελένη Πετρουλάκη - κόρες