''Κυνηγήστε τα με όλη σας την ψυχή'' - Η Χατζίδου απαριθμεί τις επιτυχίες της με αφορμή την παρουσία της στο Breakfast@Star

''Το 2022 υπέγραψα συμβόλαιο μαζί με τον σύζυγο μου...''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Κυνηγήστε τα με όλη σας την ψυχή'' - Η Χατζίδου απαριθμεί τις επιτυχίες της με αφορμή την παρουσία της στο Breakfast@Star

Όλα έτοιμα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου δεν κρατιούνται για το νέο τους επαγγελματικό βήμα. Και αυτό γιατί πέρα από ζευγάρι στη ζωή θα είναι και ζευγάρι στο στούντιο του ΒreakfastatStar που ξεκινάει σε λίγες μέρες. Η Χατζίδου με αφορμή τη νέα αυτή σελίδα στην καριέρα της απαρίθμησε κάθε επιτυχία της σε αυτή τη ζωή με μια ανάρτηση στο instagram, θέλοντας να δώσει κίνητρο και σε άλλους ανθρώπους να κυνηγούν τα όνειρά τους.

Η παραγωγή της εκπομπής του Star που πέρσι είχε ως δίδυμο την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά δουλεύει σε πλήρεις ρυθμούς, προκειμένου να παρουσιαστεί ένα εντυπωσιακό θέαμα στις οθόνες μας. Κυκλοφόρησε μάλιστα και το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής που περιλαμβάνει και τραγούδι που έγραψαν και ερμηνεύουν Χατζίδου και Παύλου.

Η ανάρτηση της Χατζίδου για τις επιτυχίες της ζωή της

Γράφει λοιπόν στο instagram η γνωστή τραγουδίστρια και πλέον και παρουσιάστρια:

Μιλήστε μου για τα όνειρα σας...
Πείτε μου, υπάρχουν πράγματα που θα θέλατε να κάνετε αλλά φοβάστε ότι είναι "μεγάλα"και "ακατόρθωτα? που ίσως τα συζητήσατε με κάποιον κάποτε και σας αποθάρρυνε?
Πάρτε βαθιά ανάσα, ξανασκεφτείτε το...
Κυνηγήστε τα με όλη σας την ψυχή, με όλο σας το είναι...αυτός που χάνει είναι μόνο αυτός που δεν προσπάθησε ποτέ...

"Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσα στα Λουτρά Αλεξανδρούπολης.
Δουλεύω ως τραγουδίστρια από το 2002.
Έκανα δισκογραφία το 2013.
Γνώρισα τον άντρα μου στα 38 όταν αυτός ήταν 28.
Γέννησα την κόρη μου στα 39.
Το 2022 υπέγραψα συμβόλαιο μαζί με τον σύζυγο μου για το καθημερινό πρωινό του Star."

H Eλένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι οι νέοι παρουσιαστές του Star

Breakfast@Star: Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τη συνεργασία με Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό τα ηνία της εκπομπής Breakfast@Star αναλαμβάνουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου με τους οποίους θα ξεκινάμε τα πρωινά μας στο Star. Το κανάλι κυκλοφόρησε σήμερα την πρώτη επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας με το ζευγάρι, ενώ αποκαλύφθηκαν και οι συνεργάτες της εκπομπής.

Υπήρχε βαθύς προβληματισμός στο κανάλι καθώς μετά τα περσινά νούμερα του διδύμου Παπίλα και Καρτέλια δεν ήταν σίγουρο το αν θα συνεχιστεί η εκπομπή, ωστόσο διακόπηκε η συνεργασία με τους δύο παρουσιαστές. Η Ελίνα Παπίλα πάντως όταν ερωτήθηκε για το κόψιμο της εκπομπής φάνηκε ιδιαίτερα αμήχανη, καθώς περίμενε να συνεχιστεί.

Ποιο είναι το μυστικό για το τέλειο breakfast; Κάποιοι προτιμούν τις αλμυρές γεύσεις, κάποιοι τις γλυκές. Άλλοι το θέλουν υγιεινό, άλλοι χορταστικό, άλλοι το κάνουν… αγγαρεία, άλλοι το κάνουν… ιεροτελεστία! Όλοι όμως συμφωνούν πως το τέλειο breakfast είναι ένα Breakfast@Star γεμάτο χαρά!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου από τον Σεπτέμβριο καθημερινά θα υποδέχονται το τηλεοπτικό κοινό από το ανανεωμένο πλατό με την ίδια ακριβώς διάθεση, που θα το έκαναν και στο σαλόνι τους σπιτιού τους, με ζεστασιά, αγάπη, αμεσότητα, θετική διάθεση, χαρούμενες σκέψεις, χαρούμενες πράξεις, ειλικρίνεια, χαλαρότητα, αισιοδοξία!

Μαζί τους θα είναι οι δημοσιογράφοι Μαίρη Αργυριάδου και Λιλή Πυράκη, η αγαπημένη αστρολόγος Άση Μπήλιου, ο MasterChef Σταύρος Βαρθαλίτης και σε ρόλο – έκπληξη η ταλαντούχα ηθοποιός Ελένη Καστάνη!

Eλένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου υπέγραψαν με το σταρ