Δύσκολες στιγμές για την Ιωάννα Μαλέσκου - Ανακοίνωσε ότι...

Μεγάλη προσοχή σε όλους!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δύσκολες στιγμές για την Ιωάννα Μαλέσκου - Ανακοίνωσε ότι...

Ένα ακόμα θύμα διαδικτυακής απάτης είναι πλέον η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, αφού όπως ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ της στο Facebook δεν έχει πλέον πρόσβαση στον λογαριασμό της στο instagram προειδοποιώντας μάλιστα τους διαδικτυακούς της φίλους να αγνοήσουν τυχόν μήνυμα που θα λάβουν από εκείνη καθώς δεν θα προέρχεται από την ίδια.

Πολλοί είναι οι διάσημοι που τον τελευταίο καιρό έχουν χάσει το λογαριασμό τους ή δημιουργούνται ψεύτικα προφίλ που προσποιούνται πως είναι οι ίδιοι. Μεταξύ αυτών είναι και ο Λάκης Λαζόπουλος, αλλά και ο Χρήστος Δάντης που παρομοίως είχαν κάνει έκκληση στους followers. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για το κανονικό προφίλ της Μαλέσκου.

Η ανάρτηση της για το χακαρισμένο προφίλ

«Aπό χθες, δεν έχω πρόσβαση στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram. Παρακαλώ μη δώσετε σημασία σε ό,τι κι αν σας σταλεί εκ μέρους μου. Σίγουρα δεν είμαι εγώ! Δεν πίστευα ότι θα βιώσω κάτι τέτοιο, όπως επίσης δεν πίστευα πόσοι άνθρωποι πέφτουν θύματα εξαπάτησης, υποκλοπής και λοιπών διαδικτυακών σκοτεινών ενεργειών.

Έχω στο πλευρό μου από την πρώτη στιγμή την ομάδα του CSI Institute και τον Μανώλη Σφακιανάκη,
σοβαρούς και έμπειρους επαγγελματίες, αρμόδιους σε τόσο ευαίσθητα θέματα. Με εκτίμηση».

Ξεκαθάρισε κάποια πράγματα για το τηλεοπτικό της μέλλον

Η Ιωάννα Μαλέσκου μετά από έναν έντονο, με πολλές απαιτήσεις χειμώνα κάνει τις διακοπές της έχοντας ως μοναδική της επιθυμία να ξεκουραστεί και να αδειάσει το μυαλό της από ό,τι τη βασανίζει και από ό,τι την πίεσε καθ' όλη τη χρονιά.

Όσο λοιπόν, ξεκουράζεται δεν χάνεται από το κοινό της, με το οποίο διατηρεί μια στενή και αληθινή επαφή μέσα από τα social media. Αυτή τη φορά όμως έκανε μια άκρως αινιγματική ανάρτηση, η οποία μαρτυρούσε σκέψεις της, πολύ αληθινές αλλά άγνωστες στον κόσμο για το τι μπορεί να κρύβουν.

«Αυτό το καλοκαίρι κυλάει και όσο κυλάει ξε-καθαρίζουν πολλά. Τι θέλω, τι δε θέλω, τι κρατάω, τι αφήνω, ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν. Είναι εντυπωσιακό το τι μπορεί να συμβεί αμέσως μόλις απαλλαγείς από «βάρη». Κυρίως συναισθηματικά. Τα «οικογενειακά» ας αυξάνουν».

Μαλέσκου - Ιωάννα