''Υπάρχει ένα κορίτσι που...'' - Η ανάρτηση του Ετεοκλή Παύλου με την πανέμορφη κορούλα του

Είχε να μοιάσει το παιδί!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Υπάρχει ένα κορίτσι που...'' - Η ανάρτηση του Ετεοκλή Παύλου με την πανέμορφη κορούλα του

Ο Ετεοκλής Παύλου έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος αυτή την περίοδο, αφού ο ίδιος μαζί με τη σύζυγό του Ελένη Χατζίδου έκαναν το νέο τους επαγγελματικό βήμα και θα παρουσιάζουν μαζί την πρωινή εκπομπή Breakfast at Star. Ωστόσο υπάρχει και άλλος ένας όμορφος λόγος που τους κάνει μόνιμα χαρούμενους και αυτός δεν είναι άλλος από την κορούλα τους Μελίνα με την οποία ανέβασε μια πολύ χαριτωμένη φωτογραφία.

Οι δυο τους την χαίρονται όσο μπορούν, αφού σε λίγες μέρες ξεκινούν τα γυρίσματα της εκπομπής και θα έχουν πιο περιορισμένο χρόνο στο σπίτι. Κυκλοφόρησε ήδη και το πρώτο τρέιλερ από το STAR στο οποίο ακούγεται και το τραγούδι της εκπομπής που το ερμηνεύουν οι δύο παρουσιαστές.

H φωτογραφία του Ετεοκλή Παύλου με την κόρη του Μελίνα

«Υπάρχει ένα κορίτσι που μου έχει κλέψει την καρδιά και με αποκαλεί μπαμπά», γράφει στην ανάρτησή του.

Ο Ετεοκλής Παύλου με την κόρη του Μελίνα

Όσα είχε εξομολογηθεί για την πατρότητα

Ο Ετεοκλής Παύλου είχε μιλήσει πριν από καιρό στο Happy Day και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση του με την Ελένη Χατζίδου, την εκπομπή που παρουσιάζει με την Μυρτώ Κάζη, η οποία μετά από επίσημη ανακοίνωση του καναλιού άλλαξε ώρα, την πατρότητα αλλά και τις προτάσεις που έχει λάβει και συζητάει για τη νέα χρονιά.

«Η Ελένη δεν καταρρέει, γενικά η γυναίκα είναι η κολώνα του σπιτιού. Προσπαθώ να στηρίζω την Ελένη σε αυτά που θέλει να πετύχει σαν μονάδα. Άργησα να ενεργοποιηθώ σαν πατέρας, ήθελα, αλλά δεν ήξερα πώς να είμαι παραγωγικός. Η δουλειά του πατέρα είναι να είναι ενεργός», είπε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου και πρόσθεσε:

«Όταν με ρωτάει η κόρη μου για το πρόσθετό μου μέλος το προσεγγίζω με σοβαρότητα. Η αλήθεια είναι μία αλλά το προσεγγίζω με λέξεις κατανοητές για εκείνη και δεν το συνδυάζω με παιχνίδι και πλάκα».

Για την λήξη της συνεργασίας του με το Open και την Μυρτώ Κάζη, ο ίδιος είπε:

«Η εκπομπή μας με τη Μυρτώ Κάζη ήταν προγραμματισμένη να τελειώσει στο τέλος της σεζόν. Έγιναν κάποιες προτάσεις στη Μυρτώ για να συνεχιστεί η εκπομπή και την επόμενη σεζόν, σε κάποιες μέρες που δεν ήταν αυτό που ήθελε. Και αφού το συζήτησε και μαζί μου αποφασίσαμε να μην προχωρήσει»: και συμπλήρωσε:

«Με την Ελένη μας έχουν γίνει προτάσεις για δύο project καινούρια και είμαστε πολύ κοντά».