Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με αφορμή την επέτειο με τον Σταθοκωστόπουλο πριν γίνουν γονείς

Ευχαρίστησε τους ακόλουθους της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με αφορμή την επέτειο με τον Σταθοκωστόπουλο πριν γίνουν γονείς

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περνάει μια όμορφη περίοδο στη ζωή της και παρά τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στο Instagram κάτω από αναρτήσεις της, δεν την πτοεί τίποτα πια, καθώς έχει στήριγμα στο πλευρό της τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο με τον οποίο θα παντρευτούν σύντομα.

Σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι. Πριν λίγες ημέρες ταξίδεψαν στην Ρόδο όπου πέρασαν χρόνο με τους γονείς της παρουσιάστριας, ενώ χθες 23/8 επέστρεψαν στην Αθήνα, αφού το καλοκαίρι σε λίγες ημέρες φτάνει στο τέλος του.

Πρόσφατα το ζευγάρι είχε και την επέτειο της σχέσης του. Έκλεισαν δυο χρόνια μαζί και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε δυο αναρτήσεις στα instastory της. Οι εν λόγω λοιπόν αναρτήσεις, συγκέντρωσαν 135 χιλιάδες προβολές και η ίδια θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Η ανάρτηση της Σπυροπούλου στο Instagram

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου instagram

Προσπαθεί όσο μπορεί να κρύψει την κοιλιά

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από βόλτες της κυρίως για φαγητό και στη θάλασσα όπου κάνει τις βουτιές της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Στις 21/8 όμως, θέλησε να μοιραστεί μερικές ολόσωμες φωτογραφίες, κάτι που το τελευταίο διάστημα από τότε που μεγάλωσε η κοιλίτσα της, κάνει σπάνια.

Η Κωνσταντίνα Σπυροποπούλου πόζαρε με λευκό μίνι φόρεμα και προσπαθούσε να κρύψει την φουσκωμένη της κοιλίτσα με όποιον τρόπο μπορούσε... όμως δεν τα κατάφερε και πολύ, αφού είναι αρκετά μεγάλη και πλέον δεν μπορεί να την κρατάει κρυφή.

Μάλιστα, εμείς έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες της με μαγιό από τις διακοπές της με τον σύντροφό της και όπως θα δείτε η κοιλιά έχει μεγαλώσει τόσο πολύ που πλέον δεν μπορεί να την κρατήσει κρυφεί.