Σπάνια τη βλέπουμε έτσι - Αυθόρμητη και αρετουσάριστη στην Κρήτη η Αθηνά Οικονομάκου

Εντυπωσιακή όπως και να 'χει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σπάνια τη βλέπουμε έτσι - Αυθόρμητη και αρετουσάριστη στην Κρήτη η Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου την περίοδο αυτή απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Κρήτη, παρέα με την κολλητή της φίλη, Βάσω Λασκαράκη (δείτε εδώ τις κοινές φωτογραφίες τους), τους συζύγους τους και τα παιδιά τους.

Οι δύο φίλες έχουν αρκετές υποχρεώσεις σε αυτές τις διακοπές μας και πρέπει να προσέξουν τα παιδιά τους, ωστόσο βρίσκουν τον τρόπο να περάσουν λίγο χρόνο μαζί.

Κάπως έτσι, η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα απολαυστικό βίντεο στο οποίο φαίνεται η Αθηνά Οικονομάκου να παίζει σαν μικρό παιδί μέσα σε μία πισίνα.

Χωρίς ρετούς και χωρίς πόζες, η Αθηνά Οικονομάκου ήταν και πάλι μία κούκλα με εντυπωσιακό κορμί και φοβερές αναλογίες.

Το βίντεο της Αθηνάς Οικονομάκου από τις διακοπές της στην Κρήτη

Η δίαιτα που ακολουθεί για να μην ανεβαίνει σε βάρος

Μπορεί να είναι μητέρα δύο παιδιών, ωστόσο το κορμί της μαγεύει τους πάντες. Ο λόγος φυσικά για την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία έχασε τα 18 κιλά που πήρε στην δεύτερη εγκυμοσύνη της (δείτε εδώ και μια φωτογραφία της με ένα θανατηφόρο μαύρο φόρεμα).

Η γνωστή ηθοποιός συγκεκριμένα είχε αποκαλύψει: «Να φάω πλούσιο πρωινό, μεσημεριανό σε κανονική ποσότητα, όχι μπουκίτσες, ανδρικό πιάτο δηλαδή, απογευματινό και κανονικό δείπνο. Αν χάσω ένα γεύμα, μπορεί να χάσω και μισό κιλό», έχει πει. Τα γλυκά αν και της αρέσουν, σπάνια τα αποζητάει, ενώ αποφεύγει το junk food και τα φαγητά που συνοδεύονται από βαριές σάλτσες.

Το διατροφικό της μενού βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή και σε συνταγές που της αρέσουν για να χάσει πρωτίστως λίπος, περιορίζοντας σημαντικά τη ζάχαρη, τον καφέ, τα τηγανητά και το αλκοόλ. Επιπλέον φροντίζει να καταναλώνει άφθονο νερό, αλλά και φυσικούς χυμούς. Όσον αφορά τη γυμναστική, αν και δεν δηλώνει φανατική οπαδός, το pilates και η aerial yoga έχει διαπιστώσει πως της ταιριάζουν απόλυτα. «Όταν πηγαίνω, περνάω καλά. Μέχρι να πάω έχω θέμα. Μάλιστα, το κίνητρό μου για να πάω είναι ότι ντρέπομαι που θα με περιμένει η γυμνάστρια...».

 Η δίαιτα της Αθηνάς Οικονομάκου μετά την εγκυμοσύνη της