Δεκάδες σχόλια κάτω από την κοινή ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου με την Βάσω Λασκαράκη

Σούσουρο με την ανάρτηση στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δεκάδες σχόλια κάτω από την κοινή ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου με την Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη και η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Κρήτη λίγο πριν επιστρέψουν και πάλι στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις μιας και την πρώτη αναμένεται να την δούμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο MEGA (δείτε εδώ αναλυτικά).

Μάλιστα, και οι δυο είναι ιδιαίτερα ενεργές μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνουν να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους. Έτσι, η Αθηνά Οικονομάκου το απόγευμα της Τρίτης (23/8) θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά από φωτογραφίες της με την πολύ καλή φίλη της μιας και είναι κολλητές και περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Αν μιλάμε για #friendshipgoals *με τη σειρά που τις βγάλαμε γιατί δεν ήξερα ποιά να διαλέξω!Για πείτε εσεις?Ποιά προτιμάτε? 1,2,3,4,5,6 ή 7?».

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου

Ξέσπασε σε κλάματα η Βάσω Λασκαράκη για την Οικονομάκου - «Με έχει πικράνει κάποιες φορές»

Καλεσμένες στην εκπομπή Mega Stories βρέθηκαν η Βάσω Λασκαράκη και η Αθηνά Οικονομάκου, παραχωρώντας μια σπάνια κοινή συνέντευξη. Οι δυο ηθοποιοί μίλησαν για την φιλία τους η οποία μετρά περισσότερα από δέκα χρόνια αλλά και για την κουμπαριά τους, λίγο μετά τις φήμες που τις ήθελαν να έχουν τσακωθεί.

«Η Βάσω είναι ένας άνθρωπος πολύ μαζεμένος και εσωστρεφής σε σημείο παρεξηγήσιμο. Σου προκαλεί ενδιαφέρον να την μάθεις γιατί καταλαβαίνεις ότι αυτό που βλέπεις δεν είναι τόσο απλό. Τον πρώτο καιρό της γνωριμίας μας, εγώ νόμιζα ότι μπορεί και να μη με συμπαθεί, τόσο πολύ. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η Βάσω είναι ένας άνθρωπος τόσο ηθικός και ακέραιος που είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου που θα ήθελες να έχεις για φίλο σου μια ολόκληρη ζωή», είπε η Αθηνά Οικονομάκου.

Τα λόγια αυτά έκαναν την Βάσω Λασκαράκη να συγκινηθεί αρκετά, λέγοντας χαρακτηριστικά την ίδια στιγμή:

«Κάνουμε σκληρές συζητήσεις μεταξύ μας. Κάνουμε τις συζητήσεις που κάνεις με ανθρώπους που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Εμείς συνέχεια κλαίμε και γελάμε. Συνήθως κλαίμε από το γέλιο. Δεν είμαστε σκληρές μία με την άλλη. Η Αθηνά είναι από τους λίγους ανθρώπους που όταν μου πει κάτι το οποίο δεν θέλω να ακούσω αρχικά, ξέρω πλέον ότι μου το λέει γιατί θέλει να με βοηθήσει».

Η Αθηνά Οικονομάκου αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές της φιλίας τους: «Δεν έχουμε τσακωθεί, μπορεί να έχουμε όμως στεναχωρήσει η μία την άλλη με κάποιες κινήσεις οι οποίες έγιναν άθελά μας, αλλά δεν φτάσαμε ποτέ σε σημείο τσακωμού. Θυμάμαι κάποιες φορές που μπορεί κάτι να με είχε πικράνει, αλλά της το είπα».