Η φανταχτερή έκπληξη γενεθλίων που δέχτηκε στα backstage του GNTM 5 ο Χρήστος Μπίρμπας

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η φανταχτερή έκπληξη γενεθλίων που δέχτηκε στα backstage του GNTM 5 ο Χρήστος Μπίρμπας

Τα γυρίσματα του GNTM 5 συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς προκειμένου το ριάλιτι μοντέλων να βγει στον αέρα την επιθυμητή ημερομηνία. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό οι εκπλήξεις και οι ανατροπές πρόκειται να εντυπωσιάσουν τους πάντες μιας και έγιναν αρκετές ριζικές αλλαγές.

Ένα νέο πρόσωπο που αναμένεται να δούμε επίσης στον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι είναι και το γνωστό μοντέλο, Χρήστος Μπίρμπας. Συγκεκριμένα, ο νέος coach, ο οποίος πήρε τον ρόλο του Γιώργου Καράβα, γιόρτασε τα γενέθλιά του στα backstage του ριάλιτι μόδας.

Συγκεκριμένα, οι συνεργάτες του, του έκαναν τούρτα – έκπληξη με την Mary Vitinaros να του εύχεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ο Χρήστος Μπίρμπας το γιόρτασε στα backstage του GNTM 5

Το ανακοίνωσαν στο Instagram - Σούσουρο με τον νέο κριτή του σόου

Τα γυρίσματα για το GNTM 5 έχουν ήδη ξεκινήσει και, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, οι κριτές θα είναι εντελώς διαφορετικοί σε σχέση με πέρυσι, αφού οι αποχωρήσει ήταν πολλές, με αποτέλεσμα η βασική κριτική επιτροπή να αποτελείται από την Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του σόου θα βρεθούν δίπλα τους πολλά πρόσωπα από τον χώρο της μόδας για να κρίνουν μαζί τους και να επιλέξουν τα μοντέλα που θα διαγωνιστούν, συμπεριλαμβανομένου και την Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία προχώρησε και σε μία ολόγυμνη φωτογράφιση τις προάλλες. Βέβαια, δεν θα είναι η μόνη.

Ο σχεδιαστής μόδας Ευάγγελος Μπόυσης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως θα είναι ένας από τους καλεσμένους στο ριάλιτι και δεν μπορούσε να κρύψει την ανυπομονησία του για το αποτέλεσμα που θα προβληθεί στις οθόνες μας λίγο διάστημα αργότερα.

«Το βλέμμα της κρίσης», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

GNTM 5 - κριτής