Κριστιάνο Ρονάλντο: Εκδικάζεται εκ νέου η υπόθεση βιασμού που κατηγορείται

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κριστιάνο Ρονάλντο: Εκδικάζεται εκ νέου η υπόθεση βιασμού που κατηγορείται

Μετά από την δυσάρεστη είδηση πως το ένα από τα δίδυμα παιδιά του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν τα κατάφερε στην γέννα, ο γνωστός ποδοσφαριστής εκδικάζεται εκ νέου για την υπόθεση βιασμού για την οποία κατηγορείται.

Συγκεκριμένα, η πρώην δασκάλα και μοντέλο, ισχυρίζεται ότι ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη βίασε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας το 2009 και στη συνέχεια δέχτηκε το ποσό των 320.000 ευρώ προκειμένου μην "σπάσει" την σιωπή της.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση βιασμού που κατηγορείται ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Κριστιάνο Ρονάλντο

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μετά την έφεση που άσκησε η 36χρονη η υπόθεση πρόκειται να εκδικαστεί εκ νέου αρχικά την Τρίτη σε τηλεφωνική ακρόαση διάρκειας μίας ώρας, ενώ η αστυνομία του Λας Βέγκας ζητά από τα δικαστήρια να παραδοθούν τα ερευνητικά τους αρχεία στον Τύπο.

Η συγκίνηση της Μενεγάκη για την απώλεια του Ρονάλντο

H Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της ελένη σχολίασε την Τετάρτη 27/4 τα ατυχές γεγονός, που συγκλόνισε την οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η απώλεια του ενός από τα δύο παιδιά, που κυοφορούσε η γυναίκα του χάθηκε στην γέννα με αποτέλεσμα, ο ποδοσφαιριστής να βυθιστεί σε πένθος.

Η αγάπη του κοινού στο πρόσωπο του ήταν για άλλη μια φορά μεγάλη, αφού έτρεξε με κάθε τρόπο να του συμπαρασταθεί σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η παρουσιάστρια με τη σειρά της προσπάθησε ούσα μητέρα να αντιληφθεί το γεγονός και παράλληλα να συλλυπηθεί την οικογένεια.

«Μάθαμε τα νέα του όλοι. Νιώσαμε ένα τσίμπημα, μία στεναχώρια, ένα σφίξιμο… Είδες τελικά, είτε έχεις πολλά παιδιά και έχει αρκετά, είτε είσαι επιτυχημένος και είναι πάρα πολύ… είτε είσαι καλά με τον άνθρωπό σου, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις ένα παιδί, ακόμα και όταν δεν το έχεις δει γιατί απ’ ότι κατάλαβα το έχασε στη γέννα, το ένα από τα δύο τους παιδιά, και να μην πάθει», είπε η Ελένη Μενεγάκη.