Μάζευε το πάνω μέρος του μαγιό - Κατάμαυρη και φουλ γυμνασμένη η Έλενα Κώνστα σε παραλία της Νάξου

Εντυπωσιακή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μάζευε το πάνω μέρος του μαγιό - Κατάμαυρη και φουλ γυμνασμένη η Έλενα Κώνστα σε παραλία της Νάξου

Η Έλενα Κώνστα δεν είναι μόνο στα επαγγελματικά της επιλεκτική αλλά και στα μέρη, που επιλέγει να κάνει διακοπές. Στη Νάξο βρίσκεται η ραδιοφωνική παραγωγός σε μια πολύ ωραία και οργανωμένη παραλία, λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού.

Μέσα από ένα story, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τη βλέπουμε στα καλύτερά της και φουλ μαυρισμένη από όλα τα μπάνια, που έχει κάνει μέχρι τώρα. Με ένα λευκό μπικίνι, το οποίο μάζευε κατά τη διάρκεια του βίντεο, που τράβαγε η ίδια φαίνεται να χαλαρώνει και παράλληλα να συνεχίζει την ηλιοθεραπεία της.

Η εμφάνιση της Έλενας Κώνστα με λευκό μαγιό

Τι συμβαίνει όμως με τα ερωτικά της;

Στο Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 4/2, η Έλενα Κώνστα όπου και ερωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον πρώην σύντροφο της Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Η όμορφη δημοσιογράφος και πλέον παίκτης του Survivor είχαν μία μακροχρόνια σχέση η οποία παρότι έληξε και ο Λάμπρος έχει προχωρήσει παρακάτω, (δείτε εδώ την εντυπωσιακή σύντροφο του Λάμπρου Κωνσταντάρα) τους έχει αφήσει ωραία συναισθήματα αι αναμνήσεις με την ίδια να δηλώνει πως αγαπιούνται πολύ ανεξαρτήτως του ότι ζουν πλέον χώρια.

"Εννοείται πως δεν είναι όλα ρόδινα, προσπαθήσαμε πάρα πολύ για να έχουμε αυτή τη σχέση (που έχουμε τώρα). Ούτε κάτι φιλικό είναι. Δεν νομίζω ότι είμαστε φίλοι με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Είμαστε δυο άνθρωποι που έχουμε αγαπηθεί πάρα πολύ και συνεχίζουμε και αγαπιόμαστε.

Όταν ήταν μόνος του την Πρωτοχρονιά εννοείται ότι ήταν με την οικογένειά μου. Δεν θα τον άφηνα μόνο του.
Έχει μια κοπέλα έχω μάθει αλλά δεν θα φτάσουμε στο σημείο να τη γνωρίσω.

Θα πάρω σπίτι μου μία από τις γάτες του γιατί δεν πολυτρώει, είναι στεναχωρημένη.

Δεν έχω κάνει σχέση μετά τον Λάμπρο. Δεν μου έχει βγει ακόμα. Με ένα δυο ανθρώπους που έχω βγει είχαν θέμα, ήθελαν να με ξεκόψουν από τον Λάμπρο και έβαλα τα όριά μου."