Δυο ώρες την ταλαιπωρεί - Τα ''οργισμένα'' stories της Τούνη όσο ο Αλεξάνδρου κανονίζει τα επαγγελματικά του

Την έστησε για ένα meeting

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δυο ώρες την ταλαιπωρεί - Τα ''οργισμένα'' stories της Τούνη όσο ο Αλεξάνδρου κανονίζει τα επαγγελματικά του

Μαζί και στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα είναι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αφού η ζωή δεν είναι μόνο βόλτες και καλοπέραση. Έτσι η γνωστή influencer αποφάσισε να τον ακολουθήσει όταν της είπε ότι έχει ένα meeting στα γραφεία της Barking Well Media, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε, αφού όπως είπε την έχει στήσει πάνω από δύο ώρες με αποτέλεσμα να βαριέται.

Μάλιστα η Ιωάννα Τούνη δεν είχε κανένα πρόβλημα να εμφανιστεί στα γραφεία με τα ρούχα του Δημήτρη Αλεξάνδρου, αφού όπως είπε και νωρίτερα το έχει πάρει απόφαση ότι τα δικά της δεν της κάνουν. Πάντως ακόμα και με την αλλαγή στην εμφάνισή της λόγω της εγκυμοσύνης παραμένει κούκλα, ωστόσο σίγουρα θα έχει να του υπενθυμίζει για πολύ καιρό αυτή την αναμονή.

Οι αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη όσο περιμένει τον Αλεξάνδρου να βγει από το meeting

Σε αυτά τα stories η γνωστή influencer ακούγεται να λέει ότι ο Αλεξάνδρου έλαβε ένα τηλεφώνημα να πάει στα γραφεία της Barking Well Media, και εκείνη πήρε την απόφαση να τον ακολουθήσει θεωρώντας ότι θα ξεμπερδέψουν σύντομα. Ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να συζητάει πολύ ώρα για τα επαγγελματικά του, αφού όπως παραπονιέται εκείνη περιμένει πάνω από δυο ώρες να τελειώσουν με αποτέλεσμα να βαριέται.

Φτιάχνουν υπερπολυτελέστατο τζακούζι στο σπίτι τους στον Διόνυσο

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπαν να κάνουν μερικές αλλαγές στο σπίτι τους στο Διόνυσο και συγκεκριμένα να φτιάξουν ένα τεράστιο τζακούζι αλλά και να φυτέψουν τον κήπο τους. Και ενώ πολλοί θα περίμεναν ίσως να μπει σε προτεραιότητα το παιδικό δωμάτιο, αυτό φαίνεται ότι θα ακολουθήσει, αφού προηγείται ο εξωτερικός χώρος.

Οι δυο τους φαίνεται να βάζουν σε μια τάξη το σπίτι τους μετά την επιστροφή από τις διακοπές και η Ιωάννα έχει στρώσει για τα καλά τον Αλεξάνδρου στις δουλειές, προκειμένου να μπει μια τάξη. Μάλιστα εκείνος φαίνεται να πνίγηκε από το άδικο από τα τόσα βάρη που σήκωσε και έκανε τα παράπονά του στα stories της.

Με αφορμή κάποια stories που έκανε η influencer κάποιοι παρατηρητικοί πρόσεξαν το τζακούζι από πίσω της και έτσι η ίδια είπε να το αποκαλύψει. Όπως είπε θα είναι έτοιμο σε λίγο διάστημα και ανυπομονεί να βυθιστεί μέσα, ενώ δήλωσε ότι είναι τόσο μεγάλο που δε χωράει ούτε στο πλάνο του κινητού της.

Από την άλλη ο Αλεξάνδρου φαινόταν στρωμένος στη δουλειά αφού προσπαθούσε να φέρει σε τάξη τον κήπο που πρόκειται να δενδροφυτεύσουν.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει στρωθεί στα μαστορέματα

Τζακούζι ετοιμάζουν Τούνη και Αλεξάνδρου στο σπίτι τους στο Διόνυσο

Ο κήπος που ετοιμάζει ο Αλεξάνδρου στο Διόνυσο