Λίγο πριν βγει στον αέρα το Happy Day - Αναπολεί τι ανέμελες διακοπές της η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μαυρισμένη σε όμορφο τοπίο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Λίγο πριν βγει στον αέρα το Happy Day - Αναπολεί τι ανέμελες διακοπές της η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απόλαυσε ένα πολύ γεμάτο καλοκαίρι με τις διακοπές της να ξεκινάνε στο όμορφο νησί της Πάρου εκεί, όπου παρέμεινε με τα παιδιά της και συχνά είχε βραδινές εξόδους με λαμπερά πρόσωπα της showbiz.

Στη συνέχεια, οι διακοπές της συνεχίστηκαν στην Αστυπάλαια, τη οποία είχε την τύχη να επισκεφτεί για πρώτη φορά μαζί με τον Θέμη Σοφό και τα 3 τους παιδιά. Φαίνεται πως η παρουσιάστρια απόλαυσε τόσο πολύ το νησί, αφού έχει γυρίσει στην Αθήνα και με αναρτήσεις της στο instagram δείχνει να αναπολεί τις καλοκαιρινές στιγμές.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δε χόρτασε το καλοκαίρι

«State of mind ….need some more summer times!».

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ετοιμάζεται να βγει και πάλι στον αέρα

Πληθώρα από πρεμιέρες θα έχουμε αρχές του Σεπτέμβρη με κύρια ημερομηνία τις 5 όπου ξεκινά ξανά και η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day. H αγαπημένη παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες της είναι έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά προκειμένου και φέτος να προσφέρουν θέαμα και ειδησεογραφία υψηλής ποιότητας, κάτι που κατάφεραν πέρσι και το μαρτυρούν και τα υψηλά νούμερα της εκπομπής.

H παρουσιάστρια απόλαυσε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με το σύζυγό της Θέμη Σοφό, αλλά και τα παιδιά τους και φρόντιζε να ζει την κάθε στιγμή και να μοιράζεται όμορφα στιγμιότυπα με τους followers της. Για το τέλος μάλιστα είπαν να αλλάξουν και λίγο παραστάσεις για αυτό και βρέθηκαν για ολιγοήμερες διακοπές στην Αστυπάλαια.

Επιστρέφει λοιπόν από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 07:45 μαζί με τον Δημήτρη Παπανώτα, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστα Φραγκολιά που παρουσιάζουν και σχολιάζουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο ό,τι συμβαίνει γύρω μας.

Στο πλάι της θα είναι επίσης και ο Δήμος Βερύκιος, ο κοσμογυρισμένος Γιώργος Σατσίδης, η Όλγα Λαφαζάνη, ο Λευτέρης Μητσόπουλος ενώ στην αρχισυνταξία της εκπομπής για 10η σεζόν βρίσκεται η Μαίρη Παλιαλέξη και στη σκηνοθεσία ο Κώστας Γρηγοράκης.