Άλλος είναι έγκυος και άλλος έχει τις λιγούρες - Το επικό στιγμιότυπο της Νάργες με τον Σαντικάι

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άλλος είναι έγκυος και άλλος έχει τις λιγούρες - Το επικό στιγμιότυπο της Νάργες με τον Σαντικάι

Πως και πως περιμένει η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι τον ερχομό του αγαπημένου τους παιδιού (δείτε εδώ το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους) καθώς ανυπομοούν να πάρουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους. Μάλιστα, η ραδιοφωνική παραγωγώς έχει έναν λόγο παραπάνω μιας και παλιότερα είχε αποκαλύψει πως αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τον πρώτο καιρό της κύησής της.

Από την άλλη, και οι δυο παραμένουν ιδιαίτερα ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς καθώς απολαμβάνουν να δημοσιεύουν και να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Η Λάουρα είναι στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι σύνηθες το φαινόμενο οι έγκυες να έχουν λιγούρες. Ωστόσο, στην συγκεκριμένη περίπτωση το άτομο που είχε λιγούρες τελικά ήταν ο Χρήστος Σαντικάι και όχι εκείνη. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της είχε λιγούρα για πίτσα και μάλιστα χειροποίητη.

Η επική ανάρτηση της Λάουρας Νάργες

Περιμένουν το γιο τους πως και πως - Η φωτογραφία με την κοιλιά της Νάργες μια ανάσα πριν γεννήσει

H Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι ετοιμάζονται από μέρα σε μέρα να υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η χαρά τους δεν κρύβεται, αφού συχνά μοιράζονται φωτογραφίες με την κοιλίτσα της μέλλουσας μαμάς αλλά και λεπτομέρειες γύρω από την εγκυμοσύνη. Η Νάργες δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία όπως θα διαπιστώσετε η κοιλιά δείχνει ότι σύντομα θα έρθει στον κόσμο το αγοράκι τους, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον μέλλοντα μπαμπά για όσα έχει κάνει για την ίδια.

Οι δυο τους πάντως φαίνονται έτοιμοι να αναλάβουν το νέο τους ρόλο ως γονείς και έχουν κάνει όλες τις προετοιμασίες για να υποδεχτούν τον μονάκριβο γιο τους. Μάλιστα όπως αποκάλυψαν τις προάλλες έχουν έτοιμο και το παιδικό δωμάτιο, για το οποίο φρόντισε ιδιαιτέρως ο Χρήστος Σαντικάι που ανέλαβε πολλές από τις εργασίες.

Σχολίασε λοιπόν: "Ένα big shout out εδώ σε αυτό το απίστευτο πλάσμα: Ο προσωπικός μου γερανός, μασέρ, μάγειρας, εμψυχωτής, κουβαλητής χαρτομάντιλων για τα ατελείωτα (και μερικές φορές ανεξήγητα) δάκρυα, κουβαλητής γενικά, σάκος του μποξ, ακροατής, σύμβουλος και πολλά πολλά άλλα ακόμα. Πάνω απ όλα ο άντρας της ζωής μου που περνάει εξίσου δύσκολα με αυτήν την εγκυμοσύνη από την δική του θέση φυσικά. Τι έχουν δει τα ματάκια του και και τι έχουν ακούσει τα αυτάκια του από την βδέλλα ( εγώ είμαι αυτή δεν ξέρω γιατί μεταμορφώθηκα σε αυτό το «μικρό τέρας») αλλά είναι εδώ!

Και το επισημάνει και το αποδεικνύει κάθε μέρα και με λόγια αλλά και με πράξεις! Δουλεύει, μαθαίνει, εξελίσσεται, τρέχει, φροντίζει, συντονίζει, προσπαθεί, κάνει υπομονή ΜΕΓΑΛΗ, ονειρεύεται και ετοιμάζεται με όλες τις έννοιες να αγκαλιάσει επιτέλους τον γιο μας! Την ίδια αγωνία έχει νομίζω και για τις ορμόνες τις γυναίκας του που ελπίζει να εξαφανιστούν λίαν συντόμως . Good job, daddy, I already am so freakin proud of you.

Η τελευταία ανάρτηση της Νάργες και του Σαντικάι με την κοιλίτσα της