Τεντώθηκε μέσα σε πισίνα - Αρετουσάριστη και κούκλα η Λούπη με ασπρόμαυρο ολόσωμο στα 51 της

Εντυπωσιακή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τεντώθηκε μέσα σε πισίνα - Αρετουσάριστη και κούκλα η Λούπη με ασπρόμαυρο ολόσωμο στα 51 της

Η Ηρώ Λούπη είναι μια από τις ηθοποιούς, που έχει καταφέρει να ασχολούνται μαζί της κυρίως με το ταλέντο της στον χώρο της ηθοποιίας, στον έχει επιλέξει να εργάζεται αλλά παράλληλα είναι και μια ωραία παρουσία.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει και μέσα από φωτογραφίες, που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τη βλέπουμε να είναι στα καλύτερα της. Έχει κλείσει τα 51 και η πόζα της σε πισίνα με μαγιό είναι ακόμα καλύτερη από τις περσινές, με τον χρόνο να μη λέει να αφήσει με τίποτα το πέρασμά του, από πάνω της.

Η Ηρώ Λούπη ποζάρει με το μαγιό της σε πισίνα

Ήρω Λούπη - Μαγιό

Ο πραγματικός λόγος που η ηθοποιός δεν παντρεύεται τον Καλυβάτση

Η Υρώ Λούπη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για τη σχέση της με το Σωτήρη Καλυβάτση αλλά και για τα περίεργα μηνύματα που λαμβάνει στα social media.

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν μαγικά, ήμουν η πριγκίπισσα του παραμυθιού, είμαι πολύ γεμάτη», είπε η ίδια αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια και εξήγησε ότι «Μεγάλωσα σαν μοναχοπαίδι, γιατί έχουμε 8 χρόνια διαφορά ηλικίας με τον αδερφό μου, είναι μικρότερος».

«Με το Σωτήρη γνωριστήκαμε στο θέατρο, κάναμε ένα ζευγάρι. Σε μια σχέση έρχεσαι ολόκληρος, δεν ψάχνεις το άλλο σου μισό. Δεν είναι οικόπεδό μου, δε μου ανήκει» και συνέχισε εξηγώντας τον λόγο που δεν παντρεύονται, «Με το Σωτήρη δεν έχουμε ανάγκη να υπογράψουμε κάποιο συμβόλαιο.

Έχουμε αυτό που αισθανόμαστε και αυτό μας κρατάει μαζί. Ο Σωτήρης είναι πολύ καλός στη μαγειρική και εξελίσσεται ραγδαία, είναι ώρες στην κουζίνα. Η μητέρα του Σωτήρη είναι μια υπέροχη γυναίκα, αισιόδοξη και χαρούμενη».

Αναφερόμενη στη διατροφή της, η αγαπημένη ηθοποιός είπε ότι «Δεν τρώω κρέας για ηθικούς λόγους, πρέπει να υπάρχει ένας διατροφικός πολιτισμός. Έχω να φάω 15 χρόνια κρέας, δε μου έχει λείψει καθόλου. Η διατροφή μου στηρίζεται στα φρούτα και τα λαχανικά, και το σώμα ανταποδίδει».

«Έχω μπλοκάρει κάποιους στα social, γιατί κάποιοι δεν καταλαβαίνουν. Τι χαρά βρίσκουν με το να στέλνουν γυμνές φωτογραφίες;».