Της συνέβη λίγο πριν φτάσει στο λιμάνι του Πειραιά - Το περιστατικό της Χρυσικοπούλου με τα παιδιά της στις διακοπές

Δεν άντεξε και το μοιράστηκε...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Της συνέβη λίγο πριν φτάσει στο λιμάνι του Πειραιά - Το περιστατικό της Χρυσικοπούλου με τα παιδιά της στις διακοπές

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου πέρασε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με τα παιδιά της στην Μήλο, αφού νωρίτερα ανακάλυπτε και έπαιζε μαζί τους το όμορφο νησί της Κιμώλου.

Η πανελίστρια ξεκουράστηκε και αφού φόρτισε τις μπαταρίες της θα έπρεπε να πάρει τον δρόμο της επιστροφής από τη Μήλο για τον Πειραιά, μιας και για εκείνη ξεκινάει μια νέα σεζόν και για τα κορίτσια της σιγά σιγά το σχολείο. Μέσα από μια ανάρτηση, που έκανε όμως στο instagram είδαμε πως οι ανακαλύψεις στο νησί για την οικογένεια δεν τελείωναν ούτε και 1,5 ώρα πριν αποχαιρετήσουν το νησί.

Η φυσική ομορφιά που ανακάλυψε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στη Μήλο

«Επιστρέφοντας από Κίμωλο και 1,5 ώρα πριν πάρουμε το πλοίο Μήλο-Πειραιά...».

Κίμωλος - Ελιάνα

Η συγκινητική ανάρτηση της Χρυσικοπούλου για την κόρη της

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, πέρα από την παρουσία της στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια με τελευταία την συμμετοχή της στην εκπομπή Ελένη (δείτε εδώ μία έντονη στιγμή της στο πλατό), είναι ιδιαίτερα ενεργή και στα social media, καθώς έχει έναν πολύ δυνατό λογαριασμό στο Instagram. Μέσα από αυτόν, πολλές φορές μοιράζεται προσωπικές της στιγμές, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να περνά μηνύματα για την κοινωνία όπου ζούμε.

Θέμα συζήτησης είναι και οι δύο της κόρες, από τις οποίες μαθαίνει πάρα πολλά πράγματα σε καθημερινή βάση, έχοντας τη δυνατότητα να μεταδώσει όλη τη γνώση που αποκτά και στις υπόλοιπες μαμάδες εκεί έξω, μαθαίνοντας ταυτόχρονα και από αυτές. Μία από τις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε, μάλιστα, αφορά την μία της κόρη, η οποία έχει μεγαλώσει αρκετά και λόγω κόβιντ έζησε κάποιες απώλειες που την στεναχωρούν.

Πιο συγκεκριμένα, εδώ και 2 με 3 χρόνια που περάσαμε καραντίνες και κορωνοϊούς σε έντονο βαθμό και διάφορα στάδια, τα παιδιά έχουν χάσει πολλές στιγμές από τις οποίες θα μπορούσαν να παίζουν στις παιδικές χαρές και τους παιδότοπους και αφού πλέον έχουν μεγαλώσει δεν μπορούν να το χαρούν με τον ίδιο τρόπο. Το ίδιο, λοιπόν, ισχύει και για την μικρή Βικτώρια.

"Απώλειες λόγω κόβιντ: Τα παιδιά που είναι σήμερα 5-6 χρονών, κάπως έχασαν ολοκληρωτικά τη φάση «παιδότοπος». Δεν έχουν μνήμη από τότε που ήταν 2-3 χρονών και τα πηγαίναμε, και τώρα είναι πολύ μεγάλα για να απολαύσουν όπως πρέπει μια γερή βουτιά μέσα σε πολύχρωμα μπαλάκια. Υπερβάλλω λίγο, μια χαρά διασκεδάζουν και τώρα, αλλά αν έχεις δει τετράχρονο να πέφτει με τα μούτρα στην πισίνα της χαράς, ξέρεις ακριβώς τι εννοώ", έγραψε χαρακτηριστικά.

Η κόρη της Ελιάνας Χρυσικοπούλου