Με θέα τους πελώριους ουρανοξύστες - Ρομαντικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη για την Δαλάκα και τον Φιντιρίκο μετά την επανασύνδεση

Φωτογραφίες από τις διακοπές τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με θέα τους πελώριους ουρανοξύστες - Ρομαντικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη για την Δαλάκα και τον Φιντιρίκο μετά την επανασύνδεση

Μετά το βίντεο του Δημήτρη Φιντιρίκου στο πάρτι γενεθλίων της Κατερίνας Δαλάκα που έκανε τον γύρο του και φούντωσε τις φήμες επανασύνδεσης του ζευγαριού, οι δυο τους το επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο. Πήγαν μαζί ταξίδι στη Νέα Υόρκη και δημοσιεύουν διαρκώς φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες και τις βόλτες που επιλέγουν να κάνουν.

Φαίνονται πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, καθώς έχουν αφήσει πίσω τους οτιδήποτε τους χωρίζει και τους στεναχωρεί, ενώ είναι έτοιμοι για νέες περιπέτειες που ανανεώνουν την σχέση τους και τους φέρνουν πιο κοντά. Μάλιστα, δείχνουν πως το διασκεδάζουν αρκετά και δεν μένουν μόνο στην επίσκεψη των κλασικών αξιοθέατων της πόλης.

Φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι της Κατερίνας Δαλάκα και του Δημήτρη Φιντιρίκου μετά την επανασύνδεση

Κατερίνα Δαλάκα

Δημήτρης Φιντιρίκος

Κατερίνα Δαλάκα - ταξίδι

Κατερίνα Δαλάκα - Νέα Υόρκη

Η πρώτη τους φωτογραφία μετά την ευχάριστη είδηση για την σχέση τους

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz όπου έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τα media καθώς ο έρωτάς τους κατά καιρούς φαίνεται πως έχει περάσει από 40 κύματα καθώς έχουν υπάρξει πολλές φορές χωρισμοί και επανασυνδέσεις.

Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι το πρώτο ζευγάρι ούτε και το τελευταίο. Όπως φαίνεται οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον με αποτέλεσμα η επανασύνδεση για το ζευγάρι να είναι γεγονός. Μάλιστα, η επιβεβαίωση ήρθε μέσα από τα social media όπου τους είδαμε να ποζάρουν μαζί.

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια είχε τα γενέθλιά της οπότε δεν άργησαν να έρθουν και τα insta stories, όπως εξηγήσαμε παραπάνω. Έτσι, το γιόρτασαν με μια βόλτα στο χλιδάτο σκάφος του επιχειρηματία όπου μαζί τους είχαν και τους αγαπημένους τους φίλους.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα