''Ρίγη συγκίνησης'' - Αποκαλύφθηκε η επιθυμία του Δάκη 3 μήνες μετά τον θάνατό του

Συναυλία από τη γειτονιά των αγγέλων

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Ρίγη συγκίνησης'' - Αποκαλύφθηκε η επιθυμία του Δάκη 3 μήνες μετά τον θάνατό του

Σχεδόν 3 μήνες έχουν περάσει από την ημέρα εκείνη, που ο Δάκης έφυγε από τη ζωή, από ότι φαίνεται όμως η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή. Τόσο οι δικές τους κινήσεις όσο και τα λόγια όσων των αγάπησαν δημιουργούν την αίσθηση, πως ο τραγουδιστής είναι ανάμεσά μας.

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έγινε από τον επί 22 χρόνια στενό φίλο και συνεργάτη του, Πάνο Δερβό, ο οποίος ανέφερε στην Espresso, πως ο τραγουδιστής είχε ηχογραφήσει τη φωνή του σε ένα κανονικό πρόγραμμα, το οποίο έχει διασωθεί και πρόκειται να ακουστεί κανονικά την Παρασκευή 26/8 στο εστιατόριο Thalassa, στη Σαρωνίδα.

Η προνοητική κίνηση του Δάκη λίγο πριν φύγει από τη ζωή

«Ο Δάκης ήταν ένα υπεύθυνο άτομο, ένας άνθρωπος που προνοούσε πάντα για τα πάντα, όπως είχε προνοήσει ακόμη και για τον θάνατό του. Ήταν άνθρωπος της τακτοποίησης στη ζωή του κι επειδή έκανε εκείνη την περίοδο κάποιες συναυλίες με τους Κώστα Μπίγαλη, Μαντώ και Πωλίνα δεν ήθελε να τους «κρεμάσει» σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι στη φωνή του.

Δάκης - Συναυλία

Έτσι σκέφτηκε να κάνουμε τη συγκεκριμένη ηχογράφηση που θα ακουστεί απόψε. «Αν γίνει κάτι με τη φωνή μου, να μπορώ να εμφανιστώ και να τραγουδήσω full playback το 35λεπτο πρόγραμμα της δικής μου εμφάνισης, να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στους συναδέλφους εξαιτίας μου», μου είχε πει τότε ο ίδιος».

Τα προφητικά λόγια του Δάκη λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Ο Δάκης ήταν ένας πολύ μεγάλος και αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος δεν είναι δυνατόν να ξεχαστεί εύκολα, τόσο λόγω των τραγουδιών του όσο και για την ψυχή, που διέθετε. Δεν έχει περάσει ένας μήνας από την είδηση του θανάτου του με το βαρύ τελευταίο αντίο και συνεχώς βγαίνουν νέες ιστορίες στο φως για το όνομά του.

Μέσα από την εκπομπή ''Love it'' ακούστηκε μια πολύ ωραία ιστορία την Τρίτη 14/6 δείχνοντας για άλλη μια φορά, πως είχε πολύ μεγάλη θέληση για ζωή και πως δεν το έβαζε κάτω με τον καρκίνο να είναι ισχυρός αντίπαλός του.

«Ο Δάκης ήταν τόσο γλυκός άνθρωπος. Μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν σαν ένας 25χρονος. Τον ακούγαμε και λέγαμε «τι ευτυχία να μπορείς να ακούς τον Δάκη να σου τραγουδάει live το τραγούδι σου». Ήταν έξω καρδιά, πάντα με χαμόγελο, ενώ περνούσε δύσκολα. Κάναμε βίντεο κλιπ και ήρθε μετά από χημειοθεραπεία. Φροντίζαμε στα πλάνα να στέκεται κάπου».

«Περιμέναμε την έκβαση με την υγεία του, το περίμενε και ο ίδιος, μας το έλεγε. Ήταν λίγο μακάβριος ο τρόπος που το χειριζόταν, αλλά μας έδινε δύναμη ώρες ώρες με αυτό. Στην τραγουδίστρια της μπάντας, τη Μαριάννα, της έλεγε «του χρόνου θα λες ότι τραγουδάς το τελευταίο βίντεο κλιπ μαζί με τον Δάκη».