"Πέθανε εχθές 24/8..." - Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον θάνατο γνωστού ηθοποιού

Τον αποχαιρέτησε με ιδιαίτερο τρόπο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor

Ο Σπύρος Μπιμπίλας την Παρασκευή 26/8 έκανε γνωστή μια είδηση θανάτου μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook μετά τη λανθασμένη είδηση που μετέδωσε για γνωστό μουσικό, που έφερε πολλές αντιδράσεις.

Αυτή τη φορά δυστυχώς το πρόσωπο, στο οποίο αναφέρθηκε όντως έφυγε από τη ζωή και με την ιδιότητα του προέδρου του ΣΕΗ, ο Μπιμπίλας θέλησε να τον αποχαιρετήσει. Ο λόγος για τον Γιάννη Νικητάκη, ένα πολυτάλαντο πρόσωπο, που ανήκε στον καλλιτεχνικό χώρο και άφησε την τελευταία του πνοή στην Αμερική στις 24/8.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον θάνατο του Γιάννη Νικητάκη

«Ο Γιάννης πέθανε εχθές 24/8 μακριά στην Αμερική με το παράπονο ότι κανείς δεν εκτίμησε τα ταλέντα του, χορευτής, ηθοποιός, μουσικός, κατασκευαστής κουκλων, ακροβάτης, ζογκλέρ ....Κάποια στιγμή το Σωματείο μας πρέπει να κάνει αφιέρωματα και στους μη διάσημους εργάτες του θεάτρου!

Το ΤΑΣΕΗ με τα ημερολόγια του ευτυχώς αναπληρώνει αυτήν την υποχρέωση! Καλό ταξίδι αγαπητέ μας Γιάννη Νικητακη».

Νικητάκης  Πέθανε

Η λανθασμένη είδηση θανάτου που διέδωσε ο Μπιμπίλας

Το πρωί της Παρασκευής (19/8) ο Γιώργος Μάγγας μίλησε στην εκπομπή του OPEN όπου θέλησε να τοποθετηθεί αναφορικά με την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα η οποία ανέφερε πως ο μουσικός έφυγε από τη ζωή. Συγκεκριμένα, ο γνωστός καλλιτέχνης ξέσπασε φανερά καθώς είναι η τρίτη φορά που τον "πεθαίνουν".

«Καλημέρα σας ευχαριστώ τους δημοσιογράφους αλλά ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν έφτιαξε καλά πράγματα. Δεν ξέρω που το βρήκε, αυτόν πρέπει να ρωτήσετε. Στενοχώρησε όλη την Ελλάδα. Έπαιρναν τηλέφωνο μέχρι τις 1 τη νύχτα και ρωτούσαν Γιώργο είσαι εσύ; Με πήρε τηλέφωνο και ζητούσε συγγνώμη.

Δεν μου είπε που τον βρήκε. Εγώ τα έχω (βάλει) με τον Μπιμπίλα γιατί δεν είπε που το βρήκε. Ποιος σου το είπε κι έγραψες μέσα τέτοια κουβέντα ότι έχω πεθάνει. Να μη σταματά το τηλέφωνο μέχρι από την Γερμανία και την Αμερική.

Πολύ στενοχωρήθηκα, όπως κι ο κόσμος που τον ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Το σκέφτομαι (να κάνω μήνυση). Δεν είναι κακό παιδί ο Μπιμπίλας αλλά δεν επιτρέπεται ρε Μπιμπίλα αυτό το πράγμα που έκανες. Σκότωσε όλον τον κόσμο».