Τους "έκλεψε" τον ρόλο μέσα από τα χέρια - Η μάχη ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ, τον Μάικλ Τζάκσον και τον Τομ Κρουζ για τον "Ψαλιδοχέρη"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τους

O Τζόνι Ντεπ, ο οποίος έχει δημιουργήσει "σάλο" μετά το τέλος της δίκης με την Άμπερ, αφού φήμες θέλουν τους Πειρατές της Καραϊβικής να επιστρέφουν, έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό ύστερα από τον ρόλο του στην ταινία του 1989 "ο Ψαλιδοχέρης".

Για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, όμως, το όνομα του Μάικλ Τζάκσον, αλλά και του Τομ Κρουζ ήταν πρώτα στη λίστα των υποψηφίων. Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, όποιος έπαιζε τον χαρακτήρα θα χτυπούσε φλέβα χρυσού, καθώς η ταινία του σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον ήταν πολλά υποσχόμενη.

Ο Τζόνι Ντεπ "έκλεψε" τον ρόλο του "Ψαλιδοχέρη" από τον Μάικλ Τζάκσον και τον Τομ Κρουζ

Ο Μάικλ Τζάκσον επιθυμούσε να γίνει ο ρόλος δικός του, ενώ ο Τομ Κρουζ τον απέρριψε επειδή ήταν ένας άσχημος ρόλος, διότι ήταν τότε που είχε αρχίσει να γίνεται γνωστός και απάντησε ότι θα δεχόταν τον ρόλο μόνο «αν στο τέλος ο ήρωας γινόταν πιο χαριτωμένος».

Παρά, λοιπόν, το γεγονός πως ο Ντεπ θεωρούσε ότι είχε όλα τα προσόντα για να δουλέψει στο πλευρό του διακεκριμένου σκηνοθέτη, καθώς οι δυο τους είχαν παρόμοιο όραμα για την ταινία, ήταν στο τσακ να παρατήσει την προσπάθεια, καθώς απαντούσε σε κάθε τηλεφώνημα, άνοιγε κάθε γράμμα, ακόμη και τον ατζέντη του καλούσε περισσότερο από το συνηθισμένο, αλλά τίποτα δεν συνέβαινε και η πολυπόθητη απάντηση καθυστερούσε όλο και περισσότερο. Οι υποψήφιοι ήταν πολύ δυνατοί και έχανε την ελπίδα του.

«Θα έβλεπε ο Τιμ κάτι σε μένα που θα τον έκανε να ρισκάρει; Το ήλπιζα», είχε πει σε δηλώσεις του. Έτσι, περίμενε στο σπίτι του και πάνω που ήταν έτοιμος να αποδεχτεί τη μοίρα του ως ηθοποιός, χτύπησε το τηλέφωνο και μια φωνή του ανακοίνωσε: «Τζόνι... Είσαι ο Έντουαρντ Ψαλιδοχέρης».

Στη μικρή οθόνη θα μεταφερθεί η δίκη εναντίον της Amber Heard και του ηθοποιού

Η δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ μονοπώλησε το ενδιαφέρον σε όλο τον πλανήτη καθώς όλοι περίμεναν πως και πως το τελικό αποτέλεσμα. Όπως όλα δείχνουν, η δίκη που πραγματοποιήθηκε και κέρδισε ο γνωστός ηθοποιός εναντίος της πρώην συζύγου του, αναμένεται να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη.

Σύμφωνα με άρθρο της Marca, η παραγωγή βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Σε μια νέα φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το σετ, όπου θα γυριστεί το επεισόδιο, ο κεντρικός χαρακτήρας της Ολίβια Μπένσον (Μαρίσκα Χάρτζιτεϊ) συνοδεύει μια γυναίκα (Τζούλια Γκολντάνι Τέλες) σε μια δικαστική αίθουσα, όπου υπάρχουν αρκετοί φωτογράφοι και θαυμαστές.

Να τονίσουμε πως η δίκη ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, όταν το δικαστήριο της Βιρτζίνια έκρινε ένοχη τη Heard για συκοφαντική δυσφήμιση του Depp, για ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε το 2018 στην Washington Post, όπου τον κατηγορούσε για ενδοοικογενειακή βία. (δείτε εδώ τη νέα σύντροφο που φημολογείται πως του έχει "κλέψει" την καρδιά).