Με κοτσιδάκι στα μαλλιά και πλεκτό μαγιό με κρόσια - "Έριξε" το Instagram η Σοφία Μαριόλα

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με κοτσιδάκι στα μαλλιά και πλεκτό μαγιό με κρόσια -

Η Σοφία Μαριόλα περνά ευχάριστες στιγμές στο πλάι του καλού της, Στράτου Τζώρτζογλου, κάνοντας διακοπές στα νησιά της Ελλάδας, πραγματοποιώντας εμφανίσεις που προκαλούν "εγκεφαλικά" στους ντόπιους, αλλά και στους διαδικτυακούς της φίλους.

Άλλη μία από αυτές έκανε σε πισίνα γνωστού ξενοδοχείου, ποζάροντας με ένα μπεζ μαγιό, το οποίο ήταν όλο πλεκτό και είχε κίτρινες λεπτομέρειες στο στήθος, αλλά και στα κρόσια που έπεφταν από το σουτιέν στην κοιλιά της. Μάλιστα, το πάνω μέρος του μπικίνι συνεδόταν με ένα πλεκτό κολιέ, δημιουργώντας ένα σύνολο που δεν χρειάζεται πολλά αξεσουάρ για να εντυπωσιάσει.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σοφίας Μαριόλα με πλεκτό μαγιό

Με τις χαλαρές μπούκλες που της αρέσει να κάνει πάντα, πιάνοντας ένα κοτσιδάκι ψηλά, με γυαλιά ηλίου και ροζ κραγιόν, ολοκλήρωσε το καλοκαιρινό outfit της και "τρέλανε" το κοινό της στο Instagram, αφού δημοσίευσε την φωτογραφία στο προφίλ της την Παρασκευή 26/8.

Σοφία Μαριόλα

Πηγή Instagram: Σοφία μαριόλα

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

''Χρόνια πολλά αυτοκολλητάκι μου''

Πολύ ξεχωριστή είναι ήταν στις 5/8 η ημέρα για τον Στράτο Τζώρτζογλου, αφού γιόρταζε τα γενέθλια για τα 57 του χρόνια στο πλάι της αγαπημένης του Σοφίας Μαριόλα. Το ζευγάρι βρίσκεται σε διακοπές αυτό το διάστημα και έτσι βρέθηκαν πάνω σε σκάφος, ώστε να απολαύσουν αυτή τη μέρα, με τη σύζυγο του ηθοποιού να του αφιερώνει πολύ τρυφερά λόγια.

Μόλις πριν από δύο μήνες γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους, την οποία φρόντισαν να εκμεταλλευτούν με ένα ταξίδι στην πόλη του φωτός, το Παρίσι. Οι δυο τους απόλαυσαν κάθε στιγμή, και απέδειξαν πόσο ερωτευμένοι και πόσο τυχεροί είναι που βρήκαν ο ένας τον άλλο, ανεβάζοντας δεκάδες φωτογραφικά στιγμιότυπα, από τις βόλτες, τις εξόδους και τα φιλιά τους στη γαλλική πρωτεύουσα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στην Αντίπαρο και από εκεί η Μαριόλα του αφιέρωσε τα εξής λόγια για τα γενέθλιά του .

«Χρόνια πολλά αυτοκολλητάκι μου! Υγιής και ευτυχισμένος! Πάντα δίπλα σου σε οοολα! Σ’ ευχαριστώ για όλα όσα είσαι! Σ’ ευχαριστώ που ομορφαίνεις την κάθε μου μέρα, δεν σε χορταίνω! Είσαι η πιο όμορφη ψυχή που έχω γνωρίσει! Σ’ αγαπωωωω!!», έγραψε χαρακτηριστικά.