«Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι υπάρχει κι άλλη ζωή» - Σε άρνηση η Τζένη Θεωνά λίγο πριν την επιστροφή στην Αθήνα

Η τρυφερή ανάρτηση με τον γιο της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι υπάρχει κι άλλη ζωή» - Σε άρνηση η Τζένη Θεωνά λίγο πριν την επιστροφή στην Αθήνα

Η Τζένη Θεωνά καθημερινά δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της και αν λάβουμε υπόψιν πόσο γελάει στο πλευρό του συντρόφου της, Δήμου Αναστασιάδη, φαίνεται πως περνάει τέλεια.

Μάλιστα, το γεγονός πως ο γιος της έχει την ευκαιρία να βρεθεί σε επαφή με τη φύση, αλλά και να απολαύσει τους γονείς του, χωρίς να τους εμποδίζουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, είναι κάτι που δεν θα ήθελαν να αλλάξει με τίποτα. Αυτή, λοιπόν, την άρνηση για επιστροφή στην πραγματικότητα εξέφρασε η ηθοποιός μέσα από το προφίλ της, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του γιου της πάνω στα δέντρα.

Η ανάρτηση της Τζένης Θεωνά για την επιστροφή από τις διακοπές της

"Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι υπάρχει κι άλλη ζωή πέρα απ' αυτήν. Στην οποία θα πρέπει σε λίγο να επιστρέψουμε", έγραψε χαρακτηριστικά.

Τζένη Θεωνά γιος

«Αισθάνομαι ευθύνη ως μαμά που μεγαλώνει ένα αγόρι σε μία τέτοια εποχή»

Η Τζένη Θεωνά είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς από τα social media καθώς της αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στον αγαπημένο της γιο - Δείτε επίσης εδώ την τρυφερή ανάρτηση με τον γιο της

Έτσι λοιπόν, βρήκε την αφορμή να δημοσιεύσει μια ανάρτηση με τον μικρό Αρίωνα και να στείλει το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους ως μητέρα, γυναίκα και άνθρωπος. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την ανάρτησή της έγραψε χαρακτηριστικά: «Μια μέρα στην παιδική χαρά κατεβαίνοντας με φόρα την τσουλήθρα προσγειώθηκε δίπλα σ' ένα μικρότερο κοριτσάκι.

Τρόμαξα κι επανέλαβα δυο τρεις φορές "Θέλω να προσέχεις πάντα το κοριτσάκι." Το σκέφτηκα για μια στιγμή και στην επόμενη θριαμβευτική κάθοδο διατύπωσα πιο προσεκτικά: "Θα ήθελα να προσέχεις το κοριτσάκι και τον εαυτό σου." Ο σεβασμός σκέφτομαι είναι διπλής κατεύθυνσης.

Σέβομαι τους άλλους όπως θα ήθελα να με σέβονται, σέβομαι τον εαυτό μου δείχνοντας σεβασμό στους άλλους. Αισθάνομαι ευθύνη ως μαμά που μεγαλώνει ένα αγόρι σε μία τέτοια εποχή. Πώς καλλιεργούνται έννοιες όπως ο αυτο-σεβασμός, η ειλικρινής ισότητα, τα όρια σε αυτές τις ηλικίες; Δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο. Αλλά νιώθω πως έχουμε πια την διάθεση να το επιδιώξουμε συνειδητά»

Η ανάρτηση της Τζένης Θεωνά