Έφτιαξε γλυκό με τον μικρό λίγο πριν την έλευση της μπέμπας - Η σπάνια φωτογραφία του Άκη Πετρετζίκη με τον γιο του

Αξιολάτρευτος ο πιτσιρικάς!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Έφτιαξε γλυκό με τον μικρό λίγο πριν την έλευση της μπέμπας - Η σπάνια φωτογραφία του Άκη Πετρετζίκη με τον γιο του

Ο Άκης Πετρετζίκης διανύει μια πολύ γλυκιά περίοδο στη ζωή του, αφού πέρα από την απογείωση στα επαγγελματικά του έχει τη χαρά να απολαμβάνει την παρέα του γιου του Αχιλλέα, ενώ ο ίδιος και η σύζυγός του Κωνσταντίνα αναμένουν την έλευση της μπέμπας που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Ο γνωστός σεφ λοιπόν είπε να μεταδώσει κάποιες από τις γνώσεις του στον μικρό και έφτιαξαν μαζί ένα γλυκό που το επιτάσσει και η μέρα.

Πρόσφατα γιόρτασαν και τα πρώτα γενέθλια του Αχιλλέα με τους δυο γονείς να του ετοιμάζουν σούπερ πάρτι, που θα του έμενε αξέχαστο. Παράλληλα του έμαθαν και κολύμπι σε πισίνα όπου βρέθηκαν στις διακοπές τους και όπως θα διαπιστώσετε και από την κοιλιά της συζύγου του, η μπέμπα δε θα αργήσει να έρθει σε αυτόν τον κόσμο!

Το γλυκό που έφτιαξε ο Άκης Πετρετζίκης με τον γιο του

Έφτιαξαν λοιπόν τη Φανουρόπιτα που επιτάσσει η σημερινή ημέρα, την πήγε στην εκκλησία με τον γιο του δημοσιεύοντας μάλιστα και μια φωτογραφία του μικρού Αχιλλέα την οποία συνόδευσε με το εξής σχόλιο:

«Πήγαμε και Φανουρόπιτα στην εκκλησία».

Ο γιος του Άκη Πετρετζίκη πήγε φανουρόπιτα στην εκκλησία

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ:NDP / ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ: INSTAGRAM

Δίνει ευχές και σε άλλα ζευγάρια που περιμένουν παιδί

Χαμό έχει προκαλέσει τον τελευταίο καιρό η είδηση, πως η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής θα γίνουν γονείς και μάλιστα για πρώτη φορά. Τα ευχάριστα αυτά νέα ανακοινώθηκαν μέσα από το προφίλ της ηθοποιού, την οποία κατέκλυσαν πολλά γνωστά πρόσωπα με ευχές.

Η γνωστή influencer μάλιστα όπως αποκάλυψε πρόσφατα βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Εκτός από την πολύ τρυφερή, που έκανε η δίδυμη αδερφή της εγκυμονούσας, η οποία θα ήξερε αλλά δε θα μπορούσε να μιλήσει νωρίτερα για το γεγονός, έσπευσε να κάνει ένα γλυκό σχόλιο και ο Άκης Πετρετζίκης. Ο σεφ φαίνεται να χάρηκε πολύ καθώς παράλληλα συναισθάνεται το ζευγάρι, αφού σε λίγο καιρό θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς.

Πετρετζίκης - Συνατσάκη