Προσπαθούσε να κρύψει την κοιλιά πίσω από τη φίλη της - Το βίντεο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης

Δε θέλει με τίποτα να αφήσει την κοιλιά της να φανεί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Προσπαθούσε να κρύψει την κοιλιά πίσω από τη φίλη της - Το βίντεο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται πλέον στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο εξακολουθεί να μη θέλει να μοιραστεί τα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η ίδια άλλωστε έχει ξεκαθαρίσει πως είναι δικαίωμά της να κρατήσει αυτή τη στιγμή για εκείνη και τον σύντροφό της (δείτε εδώ το ξέσπασμά της).

Κάπως έτσι στις φωτογραφίες που ανεβάζει κρύβεται επιμελώς η κοιλιά ή είναι γυρισμένη πλάτη. Οι πρώτες φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα κυκλοφόρησαν πριν από μερικές εβδομάδες και τις εξασφάλισε ο φακός του περιοδικού YOU (δείτε τις εδώ).

Το νέο βίντεο στο οποίο κρύβει την κοιλιά της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πριν από λίγη ώρα, η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδκτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο με μία φίλη της, ωστόσο και πάλι προσπάθησε να μην αφήσει την κοιλιά της να φανεί.

Πόζαρε λοιπόν πίσω από τη φίλη της και δεν φάνηκε τίποτα απολύτως!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP

Η ανάρτηση με αφορμή την επέτειο με τον Σταθοκωστόπουλο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περνάει μια όμορφη περίοδο στη ζωή της και παρά τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στο Instagram κάτω από αναρτήσεις της, δεν την πτοεί τίποτα πια, καθώς έχει στήριγμα στο πλευρό της τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο με τον οποίο θα παντρευτούν σύντομα.

Σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι. Πριν λίγες ημέρες ταξίδεψαν στην Ρόδο όπου πέρασαν χρόνο με τους γονείς της παρουσιάστριας, ενώ χθες 23/8 επέστρεψαν στην Αθήνα, αφού το καλοκαίρι σε λίγες ημέρες φτάνει στο τέλος του.

Πρόσφατα το ζευγάρι είχε και την επέτειο της σχέσης του. Έκλεισαν δυο χρόνια μαζί και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε δυο αναρτήσεις στα instastory της. Οι εν λόγω λοιπόν αναρτήσεις, συγκέντρωσαν 135 χιλιάδες προβολές και η ίδια θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Η ανάρτηση της Σπυροπούλου στο Instagram

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου instagram