Είναι μελαχρινή και κούκλα - Αυτή είναι η μητέρα της Ολυμπίας Χοψονίδου και πεθερά του Βασίλη Σπανούλη

Το μήλο κάτω από τη μηλιά

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Είναι μελαχρινή και κούκλα - Αυτή είναι η μητέρα της Ολυμπίας Χοψονίδου και πεθερά του Βασίλη Σπανούλη

Η εντυπωσιακή ομοιότητα της Βαλέριας και της Ολυμπίας Χοψονίδου είναι γνωστή σε όλους. Παρά το γεγονός ότι η μία είναι πιο juicy ενώ η άλλη πιο στεγνή, τα λαμπερά μαύρα μαλλιά και τα μεσογειακά χαρακτηριστικά είναι αυτά που ξεχωρίζουν πάνω τους. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν και κάποιες σπάνιες φωτογραφίες της μητέρας τους η οποία πέρα από το γεγονός ότι τους μοιάζει εκπληκτικά θα μπορούσε να είναι και αδερφή τους, αφού δείχνει νεότατη.

Και οι δυο αδερφές πάντως έχουν καταφέρει να είναι πολύ ποθητές στην προσωπική τους ζωή η κάθε μια από διαφορετική μπάντα. Η μία έχει βρει τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του Βασίλη Σπανούλη με τον οποίο έχουν αποκτήσει και έξι παιδιά, ενώ η άλλη μπορεί να μην είναι γνωστή για κάποια μακροχρόνια σχέση της, ωστόσο πρόσφατες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν ότι πιθανά έχει επανασυνδεθεί με το Μάνο Ιωάννου.

Αυτή είναι η κούκλα μητέρα της Ολυμπίας και της Βαλέριας Χοψωνίδου

Νεότατη, μελαχρινή και καλλονή. Είχαν να μοιάσουν Ολυμπία και Βαλέρια, αλλά και ο ίδιος ο Σπανούλης θα πρέπει να νιώθει ευλογημένος που η σύζυγός του κληρονόμησε τέτοιο γονίδιο.

Η κούκλα μητέρα της Ολυμπίας Χοψονίδου

Αυτή είναι η πανέμορφη πεθερά του Βασίλη Σπανούλη

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: NDP / ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: INSTAGRAM

Έτσι διατηρεί αυτό το κορμί η κόρη μετά από 6 γέννες

Μετά από 11 χρόνια γάμου και 6 παιδιά, η Ολυμπία Χοψονίδου φροντίζει πάντα να βρίσκει λίγο χρόνο για τον εαυτό της μέσα στη δύσκολη καθημερινότητά της. Η ίδια τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της, ενώ στήριγμά της έχει πάντα τον αγαπημένο της σύζυγο, Βασίλη Σπανούλη.

Μπορεί να πλησιάζει λοιπόν τα 40 και να έχει κάνει 6 γέννες, ωστόσο η Ολυμπία Χοψονίδου έχει καταφέρει να διατηρήσει το κορμί της σε άριστη κατάσταση (δείτε εδώ αρετουσάριστες φωτογραφίες της) και αυτό δεν είναι τυχαίο αφού όπως έχει η ίδια αποκαλύψει, ακολουθεί τακτικά διατροφή και γυμνάζεται καθημερινά.

Ανά καιρούς η ίδια ή personal trainer της έχουν ανεβάσει στο Instagram ορισμένα στιγμιότυπα από την προπόνησή της, η οποία φαίνεται να είναι ιδανική για όποια γυναίκα επιθυμεί να «δέσει» το σώμα της.

«Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για το πώς έχει φύγει η κοιλιά μου και θα ήθελα να απαντήσω στην κάθε κοπέλα ξεχωριστά αλλά δεν μου είναι εύκολο. Η διατροφή μου είναι το νούμερο ένα και μετά σίγουρα η γυμναστική... Βέβαια να πω την αλήθεια με βοήθησε πάρα πολύ ένα λέιζερ που έκανε στην κοιλιά», είχε αναφέρει η ίδια στα insta stories της.

Ολυμπία Χοψονίδου διατροφή