«Η πρώτη μας βόλτα...» - Ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Βρισηίδα για τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα

Ήταν νωρίς;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Η πρώτη μας βόλτα...»  - Ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Βρισηίδα για τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι μαζί και η κοινή τους ζωή φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά αφού τα σχέδια για το μέλλον είναι πολλά και μας τα ανακοινώνουν σιγά σιγά μέσα από το instagram.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά αποφάσισε να αφήσει την πατρίδα της και κάνει το μεγάλο βήμα να έρθει στην Αθήνα να μείνει εκεί όπου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο καλό της. Τελικά η μετακόμιση έγινε γρήγορα και έτσι με ένα story το Σάββατο 27/8 η Ανδριώτου ανακοίνωσε, πως από εδώ και στο εξής θα ζει στον Πειραιά.

Η νέα αρχή για την κοινή ζωή του Σπύρου Μαρτίκα με τη Βρισηίδα Ανδριώτου

«Η πρώτη μας βόλτα με τον Σπύρο Μαρτίκα ως πλέον κάτοικος Πειραιά».

Μαρτίκας - Βρισηίδα

Η τρυφερή εξομολόγηση του φαρμακοποιού στη Βρισηίδα

Ο έρωτας τους πλέον δεν μπορεί να ειπωθεί με λόγια και το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του! Λίγο πριν συγκατοικήσουν, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, είναι αχώριστοι και περνούν μαζί τις διακοπές τους, ερωτευμένοι και αδιάφοροι προς τα αδιάκριτα και κακόβουλα σχόλια που ακούνε κατά καιρούς.

Μέσα από αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους, αλλά και τρυφερά λόγια αγάπης.

Πριν λίγες ώρες ο φαρμακοποιός, ανέβασε μία φωτογραφία με το μοντέλο από βραδινή τους έξοδο όπου αγκαλιασμένη κοιτιούνται και όπως δείχνει και η φωτογραφία "λιώνουν" ο ένας για τον άλλο.

«Εξουσιάζεις το κορμί μέχρι την στιγμή της κυρίευσεις του. Απαιτείς απόλυτη παράδοση, παίρνεις και δίνεις απόλαυση, πάθος, έρωτα. Το μυαλό όμως; Στο μυαλό φίλε μου κρύβεται όλο το μυστικό. Όχι αν έχει... Αλλά για πόσο νομίζεις ότι θα μπορείς να το κρατάς, κάτω απ την εξουσία του κορμιού σου. Θαυμάζω το μυαλό σου ! Αυτή την αντίληψη σου , που με καθηλώνει κάθε στιγμή !» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Σπύρος Μαρτίκας λιώνει για την Βρισηίδα και δεν το κρύβει