Σε σκάφος με φουσκωμένη κοιλίτσα - Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε σε ποιον μήνα είναι έγκυος

Από τις διακοπές στην Ύδρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σε σκάφος με φουσκωμένη κοιλίτσα - Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε σε ποιον μήνα είναι έγκυος

Η Ιωάννα Τούνη δεν το βάζει κάτω, καθώς τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα και εκείνη έπρεπε να παραμένει για πολύ καιρό στο διαμέρισμά της στην Θεσσαλονίκη.

Τα πράγματα φαίνεται να κυλούν πολύ καλύτερα και έτσι κάνει κάποιες εξορμήσεις με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Αυτές τις ημέρες βρίσκονται στην Ύδρα και βλέπουν τις ομορφιές του νησιού μέσα από σκάφος. Και ενώ ήταν χαλαρή η Ιωάννα, το Σάββατο 27/8 θέλησε να κάνει ένα story στο instagram με το οποίο έδειξε την κοιλιά της, τονίζοντας πως είναι 5 μηνών.

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πόσο μηνών είναι

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΑ: NDP

Τα ''οργισμένα'' stories της Τούνη όσο ο Αλεξάνδρου κανονίζει τα επαγγελματικά του

Μαζί και στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα είναι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αφού η ζωή δεν είναι μόνο βόλτες και καλοπέραση. Έτσι η γνωστή influencer αποφάσισε να τον ακολουθήσει όταν της είπε ότι έχει ένα meeting στα γραφεία της Barking Well Media, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε, αφού όπως είπε την έχει στήσει πάνω από δύο ώρες με αποτέλεσμα να βαριέται.

Μάλιστα η Ιωάννα Τούνη δεν είχε κανένα πρόβλημα να εμφανιστεί στα γραφεία με τα ρούχα του Δημήτρη Αλεξάνδρου, αφού όπως είπε και νωρίτερα το έχει πάρει απόφαση ότι τα δικά της δεν της κάνουν. Πάντως ακόμα και με την αλλαγή στην εμφάνισή της λόγω της εγκυμοσύνης παραμένει κούκλα, ωστόσο σίγουρα θα έχει να του υπενθυμίζει για πολύ καιρό αυτή την αναμονή.

Σε αυτά τα stories η γνωστή influencer ακούγεται να λέει ότι ο Αλεξάνδρου έλαβε ένα τηλεφώνημα να πάει στα γραφεία της Barking Well Media, και εκείνη πήρε την απόφαση να τον ακολουθήσει θεωρώντας ότι θα ξεμπερδέψουν σύντομα. Ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να συζητάει πολύ ώρα για τα επαγγελματικά του, αφού όπως παραπονιέται εκείνη περιμένει πάνω από δυο ώρες να τελειώσουν με αποτέλεσμα να βαριέται.