«Δε θα είστε με ανθρώπους που...» - Η Καληφώνη έδωσε συμβουλή για τα κρυφά ζευγάρια

Το έχει ζήσει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε θα είστε με ανθρώπους που...» - Η Καληφώνη έδωσε συμβουλή για τα κρυφά ζευγάρια

Η Γαρυφαλιά Καληφώνη βρίσκεται σε διακοπές αυτές τις ημέρες μαζί με τον Χρήστο Μάστορα ή έστω σε κοινή παρέα και όταν έχει χρόνο διαθέτει στιγμές του followers της κάνοντας τα αγαπημένα της Q&A στο instagram.

Ερωτικές συμβουλές έδινε αυτή τη φορά το μοντέλο σε όσους έχουν διλλήματα, απογοητεύσεις, έχουν κερατωθεί και πολλά άλλα... Και ενώ στα περισσότερα απαντούσε με γραπτό κείμενο, ήρθα η στιγμή, που απάντησε με βίντεο σε μια φίλη, που αισθάνεται πως ο σύντροφος της την ''κρύβει''. Η Γαρυφαλιά δεν απάντησε απλά, αλλά εναντιώθηκε στις κρυφές σχέσεις...

Η συμβουλή που έδωσε η Γαρυφαλιά Καληφώνη για τα κρυφά ζευγάρια

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP

Το ξέσπασμα της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για τον πρώην σύντροφό της

Χωρισμένοι εδώ και αρκετό καιρό είναι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Κωνσταντίνος Κυριακού, ωστόσο φήμες τους ήθελαν ξανά μαζί, καθώς διατηρούν ακόμα στενή επικοινωνία. Η πρώην παίκτρια του GNTM ωστόσο θέλησε να διαψεύσει τις φήμες αυτές, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Επειδή από το πρωί μου το έχετε στείλει πολλοί και είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι. Πραγματικά το τελευταίο διάστημα το μόνο που τους ενδιαφέρει τις εκπομπές είναι τι γκόμενο έχω εγώ. Τέλος πάντων. Αν ήθελα να εκμεταλλευτώ για τη δημοσιότητα όπως είπαν ή ότι και καλά πούλησα τον χωρισμό μου για δημοσιότητα, θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ και τη νέα σχέση που μου έβγαλαν.

Δεν θα έβγαινα την επόμενη ώρα να το διαψεύσω, θα μπορούσα να αφήσω απλά να λένε.Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Τώρα αν θέλω εγώ να είμαι κολλητή με τον πρώην μου, δεν θα τους ρωτήσω κιόλας. Ένας λόγος που δεν θες να ξαναδείξεις την προσωπική σου ζωή είναι αυτός, η πίεση το τελευταίο διάστημα είναι τεράστια και από τους δημοσιογράφους που με παίρνουν τηλέφωνα να τους πω τι; Βγαίνω στο προφίλ μου και λέω σε εσάς ό,τι είναι. Η αλήθεια είναι μόνο αυτή που σας λέω και είμαι απόλυτα ειλικρινής», ανέφερε χαρακτηριστικά η Γαρυφαλλιά.