Δεν μας δείχνει το πρόσωπό του - Η Αλεξανδράκη δίνει κρυφά φιλιά στον μέλλοντα σύζυγό της

''Λιώνει'' για εκείνον

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν μας δείχνει το πρόσωπό του - Η Αλεξανδράκη δίνει κρυφά φιλιά στον μέλλοντα σύζυγό της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρίσκεται ακόμα σε διακοπές με το σκάφος και τον καλό της και παρά το γεγονός, πως είχε έντονο ατύχημα στο πόδι της, εκείνη δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τα εν πλω stories στο instagram.

Ανεμίζοντας τα μαύρα μακριά μαλλιά της, το Σάββατο 27/8 την είδαμε αφού έκανε το μπάνιο της στη θάλασσα, να δίνει ένα πολύ τρυφερό φιλί στον ώμο του καλού της, ο οποίος μάλλον οδηγούσε το σκάφος. Να θυμίσουμε εδώ, πως το ζευγάρι περιμένει να κάνει τον γάμο του, με το μοντέλο να επιμένει να μην μας δείχνει το πρόσωπο του καλού της.

Η Αλεξανδράκη δίνει κρυφά φιλιά στον μέλλοντα σύζυγό της

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP

Γιατί αναβλήθηκε ο γάμος της Δήμητρας Αλεξανδράκη;

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (27/6) η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο γάμος της με τον αγαπημένο της αναβλήθηκε προσωρινά καθώς δεν έχουν χρόνο να ετοιμάσουν τα πάντα.

Η ίδια έχει ξεκαθαρίσει πως δεν έχει σκοπό να δείξει τον σύντροφό της (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ενώ στις νέες δηλώσεις της εξήγησε πως δεν έχει συμβεί κάτι κακό ανάμεσά τους απλά οι ετοιμασίες παίρνουν χρόνο.

«Τελικά αναβάλαμε τον γάμο, γιατί δεν προλαβαίναμε. Ήταν να παντρευτούμε τον Σεπτέμβριο και αλλάξαμε την ημερομηνία για λίγο αργότερα. Λόγω της δουλειάς και λόγω διάφορων άλλων υποχρεώσεων δεν μπορούμε να απολαύσουμε αυτή την όμορφη στιγμή. Οπότε είπαμε να το κάνουμε λίγους μήνες μετά και να το κάνουμε την ησυχία μας. Είναι ξεκάθαρα θέμα διαχείρισης του χρόνου και προγράμματος», ανέφερε χαρακτηριστικά το μοντέλο.