''Η χαρά που έχω, όμως, είναι διπλή'' - Η μεγάλη επιστροφή της Νάνσυ Νικολαίδου στο πλευρό της Μενεγάκη

Έτσι το πανηγύρισε η παλιά της συνεργάτιδα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Η χαρά που έχω, όμως, είναι διπλή'' - Η μεγάλη επιστροφή της Νάνσυ Νικολαίδου στο πλευρό της Μενεγάκη

Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη εντός ολίγων ημερών και πέρα από την ίδια και οι συνεργάτες της είναι ενθουσιασμένοι, όχι μόνο για την έναρξη της εκπομπής, αλλά και για το γεγονός ότι θα έχουν τη χαρά και την τιμή να βρίσκονται στο πλάι της. Η παλιά της φίλη και συνεργάτιδα Νάνσυ Νικολαίδου με την οποία γνωρίζονται από το 1998, έκανε την πρώτη της ενθουσιώδη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους προκειμένου να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της.

Η παρουσιάστρια έχει περάσει πολύ δύσκολα τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς μέσα στις καταστροφικές φωτιές της Πεντέλης το σπίτι της κάηκε ολοσχερώς. Το νέο της αυτό επαγγελματικό βήμα στο πλάι μιας τόσο αγαπημένης και καταξιωμένης συνεργάτιδας είναι σίγουρα για τη Νάνσυ Νικολαίδου μια λύτρωση, που της δίνει αυτοπεποίθηση και ενέργεια για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Για αυτό και ένιωσε την ανάγκη να το βροντοφωνάξει.

Η ανάρτηση της Νικολαίδου για τη συνεργασία με τη Μενεγάκη

Γράφει λοιπόν η παρουσιάστρια :

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερο βασανιστήριο να θες να ουρλιάξεις από χαρά και να πρέπει να ουρλιάζεις... από μέσα σου!!! Μετά από δυο μήνες (ήταν τέλη Ιουνίου όταν δώσαμε τα χέρια) επιτέλους μπορώ να ουρλιάξω από χαρά και να μην με νοιάζει ποιοι μπορεί να με ακούσουν... Επιτέλους επιστρέφω στη δουλειά μου που τόσο αγαπώ και που μου είχε λείψει αφόρητα.

Η χαρά που έχω, όμως, είναι διπλή γιατί επιστρέφω στο πλευρό της... Ελένης! Της Ελένης που όπως και να το κάνουμε, πέρα από το γεγονός ότι η γυναίκα είναι ένας ζωντανός μύθος και μια τηλεοπτική κατηγορία από μόνη της, όποιος συνεργάζεται μαζί της είναι σαν... να αλλάζει πίστα!!! Να, λοιπόν, που από το 1998 που γνωριζόμαστε, τώρα έφτασε η στιγμή να συνεργαστούμε και σκέφτομαι... Να που και τα όνειρα καμιά φορά γίνονται πραγματικότητα. Αααχ ρε Ελένη».

H ανάρτηση της Νικολαίδου για τη συνεργασία της με τη Μενεγάκη

ΠΗΓΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣl: INSTAGRAM

Στο μεταξύ η Μενεγάκη διατηρεί άψογες σχέσεις ακόμα και με αυτούς που φεύγουν

Πανέτοιμη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν είναι και η ''βασίλισσα'' της τηλεόρασης Ελένη Μενεγάκη, που άφησε τις διακοπές της και ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» για άλλη μια χρονιά. Η χαρά της δεν κρύβεται και αυτό φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στο Instagram. Εκεί αντάλλαξε ευχές και με μια παλιά της συνεργάτιδα η οποία άφησε το Mega για να βρεθεί σε εκπομπή του Star...

Μάλιστα είναι τέτοιος ο ενθουσιασμός της για την πρεμιέρα, που δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας. Βρέθηκε και στο πλατό της εκπομπής, εκεί όπου επιβλέπει τα μαστορέματα, αφού το κανάλι αναδιαμορφώνει τα σκηνικά προκειμένου να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κάτω από την ανάρτησή της τα σχόλια για μια ακόμη φορά ήταν πολλά. Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν το βίντεο της Ελένης Μενεγάκη είναι και μια πρώην συνεργάτιδά της. Ο λόγος για την Λιλή Πυράκη η οποία πλέον θα βρίσκεται στο Breakfast @Star με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Η δημοσιογράφος έβαλε μια καρδιά στην ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με την παρουσιάστρια να της απαντά, “Καλή αρχή γλυκό μου κορίτσι”.

“Ελένη μου ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλή επιστροφή” έγραψε με τη δική της σειρά η Λιλή Πυράκη.

Οι ανταλλαγές ευχών της Πυρράκη με την Μενεγάκη