Μεγάλη ατυχία για την Ευλαμπία Ρέβη στο ταξίδι του μέλιτος - Το αποκάλυψε μέσω της εκπομπής της

Δεν ήταν και η καλύτερη η εμπειρία της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μεγάλη ατυχία για την Ευλαμπία Ρέβη στο ταξίδι του μέλιτος - Το αποκάλυψε μέσω της εκπομπής της

Η Ευλαμπία Ρέβη επέστρεψε ανανεωμένη στα τηλεοπτικά δρώμενα με τη νέα της εκπομπή «Τώρα μαζί», που παρουσιάζει με τον Γιώργο Σιαδήμα. Μάλιστα στην πρεμιέρα τους χθες 27/8 είχαν την ευκαιρία να πουν και τα νέα τους, όπου μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι στο ταξίδι του μέλιτος που πήγε στο Μπαλί μέσα στο καλοκαίρι είχε μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρέβη παντρεύτηκε μέσα στο καλοκαίρι με τον αγαπημένο της και επίσης συνάδελφο Σωτήρη Σκουλούδη με μια πολύ λαμπερή τελετή, που όπως φαίνεται την ανανέωσε, αφού επέστρεψε πιο αστραφτερή από ποτέ στο πλατό του «Ώρα Ελλάδος» όπου δέχτηκε τις ευχές από τον πρώην συμπαρουσιαστή της Άκη Παυλόπουλο που μετακόμισε τηλεοπτικά στον ΣΚΑΙ.

Η αποκάλυψη της Ευλαμπίας Ρέβη για το ταξίδι του μέλιτος

Με τον πιο ακριβό καφέ που φτιάχνεται στο Μπαλί ασχολήθηκαν η Ευλαμπία Ρέβη κι ο Γιώργος Σιαδήμας στην πρωινή εκπομπή του Open στην πρεμιέρα του «Τώρα Μαζί». Η παρουσιάστρια, η οποία έκανε ταξίδι του μέλιτος με το σύζυγό της Σωτήρη Σκουλούδη στο νησί, ρωτήθηκε από τον Γιώργο Σιαδήμα για την εμπειρία της εκεί κι αποκάλυψε ότι δεν ήταν η καλύτερη, αφού πέρασε covid.

«Ήταν η άδειά μου, το ταξίδι του μέλιτος και πέρασα κορωνοϊό εκεί πέρα. Μια χαρά. Όλη μου η άδεια ένας covid. Δεν πειράζει. Τι ξεκουράστηκα; 41 πυρετό κι εξαντλήθηκα.

Ακριβώς πήγαμε, κάναμε δύο πράγματα και βγήκε ο covid» ανέφερε η Ευλαμπία Ρέβη.

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: evlampiarevi instagram

Οι φωτογραφίες από τον γάμο της Ευλαμπίας Ρέβη

Η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη παντρεύτηκε στις 16/7 με τον Σωτήρη Σκουλούδη και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα social media οι δυο τους έδειχναν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι.

Η παρουσιάστρια του OPEN δεν έχει συνηθίσει να κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Οι περισσότεροι την θαυμάζουν και την εκτιμούν για το δημοσιογραφικό της έργο. Μάλιστα η καριέρα της αλλά και οι followers της εκτοξεύτηκαν πέρσι κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών όταν ως ρεπόρτερ συγκινημένη ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα, όταν συνάντησε έναν απεγνωσμένο παππού, που δεν ήθελε να εγκαταλείψει το σπίτι του. Το video έγινε viral και η δημοσιογράφος απέσπασε τα εύσημα για τη στάση της αλλά και για τον τρόπο που κάλυψε τις πυρκαγιές.

Παντρεύτηκαν λοιπόν το απόγευμα του Σαββάτου 16/7 σε μια όμορφη τελετή κοντά στην Αθήνα. Πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο του ζευγαριού και κουμπάρα τους ήταν η Σίσσυ Καλλίνη, η οποία μάλιστα, λίγες ώρες πριν το μυστήριο ανάρτησε μια φωτογραφία με τον γαμπρό και κουμπάρο της ενώ παράλληλα του ευχήθηκε «η ώρα η καλή».

Η Ευλαμπία Ρεβή παντρεύτηκε τον δημοσιογράφο Σωτήρη Σκουλούδη

Η Ευλαμπία Ρεβή παντρεύτηκε τον δημοσιογράφο Σωτήρη Σκουλούδη σε τελετή κοντά στην Αθήνα