«Είναι πολύ δύσκολο...» - Η ανατριχιαστική εξομολόγηση της Άντζελας Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Μεγάλη συγκίνηση με τα λόγια της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είναι πολύ δύσκολο...» - Η ανατριχιαστική εξομολόγηση της Άντζελας Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τον θάνατο του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου, η Άντζελα Γκερέκου μίλησε στην Real Life και τη δημοσιογράφο, Νίκη Κώτσου για την αξία της οικογένειας καθώς και για την κοινή πορεία της με τον κορυφαίο ερμηνευτή.

Η εκτίμηση της Άντζελας Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν ανέκαθεν γνωστή ενώ πριν από λίγες μέρες, ο Δήμος Θεσσαλονίκης αποφάσισε να δώσει το όνομά του σε έναν δρόμο (δείτε εδώ τη συγκινητική τοποθέτηση της ηθοποιού).

Η εξομολόγηση της Άντζελας Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Πόσο σημαντική είναι για εσάς η έννοια της οικογένειας;

Είναι ιερός ο θεσμός αυτός για εμένα και είναι αδιαπραγμάτευτος!

Άντζελα Γκερέκου Τόλης Βοσκόπουλος

Ακόμη και τα Grammy Awards τίμησαν τον Τόλη Βοσκόπουλο, έναν κορυφαίο καλλιτέχνη, που το όνομά του έχει γραφτεί στη μουσική ιστορία με χρυσά γράμματα. Τι σας έμαθε αυτός ο ανεπανάληπτος άνθρωπος;

Είναι πολύ δύσκολο μέσα σε λίγες γραμμές να χωρέσει κανείς σε λόγια το μέγεθος του Τόλη. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έμαθα στην κοινή μας πορεία είναι η βαθιά πίστη στον Θεό, που με ωθεί στο να πιστεύω περισσότερο στον εαυτό μου.

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Πέταξε τα μαύρα λίγες ημέρες μετά το μνημόσυνο για τον Βοσκόπουλο - Αποθεώθηκε η Άντζελα Γκερέκου στο Instagram

Λίγες ημέρες μετά το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, η Άντζελα Γκερέκου αποφάσισε να κάνει μία τολμηρή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το κοινό την αποθέωσε γι' αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια φαίνεται πως πέταξε μια και καλή τα μαύρα ρούχα από πάνω της και φόρεσε ένα λευκό σύνολο από πάνω μέχρι κάτω και πόζαρε χαμογελαστή μπροστά από την πόρτα του σπιτιού της. Τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία της ήταν πολλά και πολλοί της έδωσαν τα συγχαρητήριά τους για αυτή την απόφαση, με την ηθοποιό να τους απαντάει και να εξηγεί πως όλοι πενθούν με τον δικό τους τρόπο.

«Γεμίζουμε μπαταρίες», δήλωσε αρχικά.

Άντζελα Γκερέκου

Άντζελα Γκερέκου - ρούχα

Άντζελα Γκερέκου - σχόλιο

«Η κάθεμια μας έχει το δικό της τρόπο να πενθεί. Σημασία έχει πως νοιώθεις μέσα σου αλλά κ πως θέλεις εσύ να το εκφράσεις .Κ εγώ για να είμαι ειλικρινής το ήθελα», έγραψε χαρακτηριστικά για το σχόλιο αυτό.