Μπήκε ο Δήμος Θεσσαλονίκης στη μέση - ''Χαμός'' με τον δρόμο που πήρε το όνομα του Βοσκόπουλου

Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση της Γκερέκου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μπήκε ο Δήμος Θεσσαλονίκης στη μέση - ''Χαμός'' με τον δρόμο που πήρε το όνομα του Βοσκόπουλου

Το μεσημέρι της Δευτέρας 22/8 η Άντζελα Γκερέκου ευχαρίστησε τους θαυμαστές του Τόλη Βοσκόπουλου από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι έκαναν μια πράξη αγάπης στη μνήμη του φτιάχνοντας μια πινακίδα - οδό με το όνομά του.

Για πολλούς θεωρήθηκε, πως όλα έγιναν νόμιμα και σε συνεννόηση με τον δήμο και πως ο δρόμος μετονομάστηκε κανονικά. Μέσα από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ την Τρίτη 23/8 έγινε γνωστό, πως ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν έχει καμία ανάμειξη με το όλο θέμα, και πως αφορά ξεκάθαρα σε εκδήλωση αγάπης θαυμαστή.

Όλη η αλήθεια για το δρόμο που ειπώθηκε πως πήρε το όνομα του Τόλη Βοσκόπουλου

Τι δουλειά έκανε η Άντζελα Γκερέκου πριν παντρευτεί τον Τόλη Βοσκόπουλο και πριν γίνει ηθοποιός

Η Άντζελα Γκερέκου είναι μια από τις πιο αξιοσέβαστες εδώ και πολλά χρόνια παρουσίες στον καλλιτεχνικό και τον πολιτικό χώρο, προσφέροντας ουκ ολίγα, με την ίδια φυσικά να ξεχωρίζει για την ξεχωριστή φινέτσα, όπως και την ομορφιά που μάγεψε τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που πρώτη φορά έκανε αίσθηση ως «Το κορίτσι της Μάνης», κατέγραψε τη δική της αξιοσημείωτη και, κυρίως, αυτόνομη πορεία, έχοντας ουκ ολίγα ενδιαφέροντα. Ένα εξ αυτών είναι και το γεγονός, ότι η Γκερέκου έχει σπουδάσει και, αργότερα, ξεκινήσει να εργάζεται σε κάτι διαφορετικό από αυτό, που γνωρίζουμε σήμερα... διαβάστε τη συνέχεια στo Athensmagazine.gr