Σε σκάφος μέσα σε μαγικά νερά - Συνεχίζει ακάθεκτη τις διακοπές της η Σίσσυ Χρηστίδου

Περνάει το πιο υπέροχο καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε σκάφος μέσα σε μαγικά νερά - Συνεχίζει ακάθεκτη τις διακοπές της η Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου, λίγο καιρό πριν επιστρέψει στην Αθήνα για τις υποχρεώσεις της με την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα), απολαμβάνει τις τελευταίες στιγμές των διακοπών της μαζί με τους γιούς της στη Ρόδο.

Η παρουσιάστρια φαίνεται πως είχε ανάγκη να αξιοποιήσει μέχρι και το τελευταίο λεπτό από το καλοκαίρι της καθώς μπροστά της έχει μία πολύ απαιτητική χρονιά. Φυσικά δε θα μπορούσε να περάσει καλύτερα τις τελευταίες μέρες των διακοπών της, απ' ότι με τους γιους της, στους οποίους έχει τεράστια αδυναμία (δείτε εδώ το συγκινητικό μήνυμά της για τα γενέθλια του μεγάλου της παιδιού).

Κάπως έτσι, η Σίσσυ Χρηστίδου, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα υπέροχο βίντεο από την εξόρμηση που είχε με τα παιδιά της στις θάλασσες της Ρόδου. Οι τρεις του εξερεύνησαν τον βυθό και η παρουσιάστρια κατέγραψε κάθε στιγμιότυπο.

Το βίντεο από τις διακοπές της Σίσσυς Χρηστίδου

Κεντρική φωτογραφία: Instagram @sissychristidou

Η όλο νόημα ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πλευρό των παιδιών της

Η Σίσσυ Χρηστίδου λατρεύει τους δυο γιους της και πάντα προσπαθεί να κάνει τα πάντα για τους βλέπει να χαμογελούν και να περνούν όμορφα. Λίγο πριν πάνε στη Ρόδο, έκαναν όλοι μαζί διακοπές στη Χαλκιδική, όπου μάλιστα ταξίδεψαν με σκαφάκι για να εξερευνήσουν τις ομορφιές του βυθού και η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί μία στιγμή τους μέσα στα νερά της θάλασσας.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 20/8 δημοσίευσε μία φωτογραφία της μαζί με τον Φίλιππο και τον Μιχαήλ Άγγελο, την ώρα που φορούσαν και οι τρεις τους μάσκα και αναπνευστήρες και ήταν αγκαλιασμένοι κάτω από τα κύματα. Η ίδια δήλωσε πως τέτοιες στιγμές την γεμίζουν με χαρά και ευγνωμοσύνη και έτσι είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει όλα όσα θα έρθουν τον χειμώνα.

«Μέρες γεμάτες, δυνατές, ικανές να γεμίσουν όλα τα άδεια του χειμώνα..!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Σίσσυ Χρηστίδου