Οι γιοι της Σίσσυς Χρηστίδου έχουν μεγαλώσει πολύ - Καλοκαιρινές διακοπές με σκάφος στην Χαλκιδική

Οι αναρτήσεις στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Οι γιοι της Σίσσυς Χρηστίδου έχουν μεγαλώσει πολύ - Καλοκαιρινές διακοπές με σκάφος στην Χαλκιδική

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Σίσσυ Χρηστίδου παρέα από τα δυο της αγόρια που τους έχει τεράστια αδυναμία. Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια λίγο καιρό πριν ανέβει στον αέρα η εκπομπή της (στην οποία έχει μια ακόμη απώλεια) αποφάσισε να φορτίσει τις μπαταρίες της καθώς πρόκειται να είναι μια απαιτητική χρονιά.

Έτσι, η ίδια μαζί με τον Φίλιππο-Ραφαήλ και Μιχαήλ-Άγγελο βρίσκονται στην Χαλκιδική προκειμένου να δροσιστούν από τον καύσωνα των τελευταίων ημερών. Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες οι γιοι της Σίσσυς έχουν μεγαλώσει πολύ.

Οι αναρτήσεις της Σίσσυς Χρηστίδου

Οι μοναδικές διακοπές της Σίσσυς με τους γιους της σε 5στερο camping

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεγνοιάζει από τα πρόβλημα και την καθημερινότητά της έχοντας στο πλευρό της τους μικρούς της γιους. Εφόσον η εκπομπή της είναι Σαββατοκύριακο, η παρουσιάστρια του Mega φροντίζει τις καθημερινές να περνάει χρόνο με την οικογένειά της. Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, επέλεξαν να επισκεφθούν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα κάμπινγκ του Πηλίου.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την εμπειρία τους αυτή και η αλήθεια είναι πως το μέρος που βρίσκονται φαίνεται κάτι περισσότερο από συναρπαστικό. Γι' αυτό και σας βρήκαμε λίγες παραπάνω λεπτομέρειες. Σε περίπτωση που δεν έχετε κανονίσει κάτι για το καλοκαίρι σας, ή θα δουλεύετε και θέλετε να ξεφύγετε για λίγες ημέρες είναι μια μοναδική επιλογή.

Ένα καμπινγκ αξέχαστο για τους παλιούς κατασκηνωτές και αλησμόνητο για τους νέους. Το νέο κάμπινγκ στο Χορευτό "Chorefto Camp" είναι ριζικά ανανεωμένο στην παλιά του θέση και φιλόξενο όσο ποτέ. Το Χορευτό είναι ένα όμορφο παραθαλάσιο χωριό του Αιγαίου κοντά στην Ζαγορά Πηλίου.

Η ιστορία του Χορευτού είναι στενά συνδεδεμένη με την ιστορία της Ζαγοράς καθώς το Χορευτό ήταν το ιστορικό λιμάνι της Ζαγοράς απ' οπου τα ξακουστά Ζαγοριανά Καράβια ξεκίνησαν την Ναυτιλιακή τους δραστηριότητα στην Ευρώπη και στην Ασία. Ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός για τους ταξιδιώτες, συνδυάζοντας ευχάριστα Βουνό και Θάλασσα μέσα σε ένα πλούσιο και βλαστώδες τοπίο ανάμεσα στις πιο όμορφες παραλίες του Ανατολικού Πηλίου. Η παραλία έχει μήκος 2,5χλμ και είναι γνωστή για την ανάλαφρη άμμο της και τα πεντακάθαρα νερά της.

Πήλιο camp