Με παντόφλα και δερμάτινο jacket - Η Αντωνοπούλου πιάστηκε να κάνει ποδήλατο στην Κοπεγχάγη

Λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με παντόφλα και δερμάτινο jacket - Η Αντωνοπούλου πιάστηκε να κάνει ποδήλατο στην Κοπεγχάγη

Η Εύα Αντωνοπούλου ζει πολύ όμορφες στιγμές μαζί με τον σύζυγό της, οι οποίοι πριν από λίγες ημέρες γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους, αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά το πόσο δεμένοι και αγαπημένοι είναι.

Το ζευγάρι συνεχίζει τις διακοπές του και μέσα από το Ιnstagram βλέπουμε την παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων να είναι πολύ ξέγνοιαστη και ήρεμη. Μια φωτογραφία δημοσίευσε κάνοντας ποδήλατο στην Κοπεγχάγη, την οποία τράβηξε ο καλό της και φυσικά του έδωσε τα εύσημα.

Η ανάρτηση της Εύας Αντωνοπούλου από την Κοπεγχάγη

«Κοπεγχάγη μια υπέροχη και εύκολη πόλη για να ζεις. photo credits».

Αντωνοπούλου ταξίδι

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Instagram - evaantonopoulou

To μήνυμα της Αντωνοπούλου για το τέλος της σεζόν στον ΣΚΑΙ

Η παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου του ΣΚΑΙ, Εύα Αντωνοπούλου, θέλησε να αποχαιρετίσει προσωρινά τους τηλεθεατές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς ξεκινούν και για αυτήν οι καλοκαιρινές διακοπές. Η δημοσιογράφος έγραψε ένα πολύ ειλικρινές μήνυμα το οποίο εστίασε στις δυσκολίες της τελευταίας διετίας, ενώ αποκάλυψε και αν θα είναι από τη νέα σεζόν στο κανάλι.

Υπενθυμίζεται πως και για το κανάλι είναι σεζόν μεταγραφών, αφού ήδη έχει κλείσει η Φαίη Σκορδά στον τομέα της ψυχαγωγίας για να αναλάβει την πρωινή ζώνη, ενώ στην ομάδα της ενημέρωσης προστίθεται και ο Άκης Παυλόπουλος που έρχεται να καλύψει το κενό της Μαρίας Αναστασοπούλου που ''μετακομίζει'' στον ANT1.

Έγραψε λοιπόν στην ανάρτησή της:

«Μια εξαιρετικά δύσκολη χρόνια, για όλο τον κόσμο κυριολεκτικά, αυτή που διανύουμε. Μετά από δυο χρόνια πανδημίας με περιορισμούς και πίεση ήρθε και ο πόλεμος στην Ουκρανία να δυσκολέψει τα δεδομένα έτι περαιτέρω. Μια ακόμα τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος της. Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη. Λίγες διακοπές για ξεκούραση &φόρτιση & επιστροφή στο ραντεβού μας».

Η ανάρτηση της Εύας Αντωνοπούλου για το τέλος της σεζόν στον ΣΚΑΙ