Δροσίστηκε με λάστιχο κήπου - Έσταζε από πάνω μέχρι η κάτω η Αθηνά Οικονομάκου με το μπικίνι της

Με ίδιο χρώμα καπέλο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δροσίστηκε με λάστιχο κήπου - Έσταζε από πάνω μέχρι η κάτω η Αθηνά Οικονομάκου με το μπικίνι της

Η Αθηνά Οικονομάκου πέρασε ένα πολύ γεμάτο καλοκαίρι μαζί με τα παιδιά, τον σύζυγό της και φυσικά καλούς της φίλους. Τελευταίος της προορισμός της ήταν η Κρήτη, την οποία και αποχαιρέτησε την το Σάββατο 27/8.

Αφού έκανε όλες τις δουλειές στο σπίτι της στην Αθήνα, από το οποίο έλειπε πολύ καιρό, την Κυριακή 28/8 πήρε τα δύο της παιδάκια και επισκέφτηκαν πισίνα για μπάνιο. Μέσα από ανάρτηση, που έκανε η ηθοποιός στο Instagram μας έδειξε πως δροσίστηκε και η ίδια κάνοντας το μπάνιο της με ένα πορτοκαλί μπικίνι.

Η Αθηνά Οικονομάκου σε ντουζιέρα με το μαγιό της

Οικονομάκου μπάνιο

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝDP

Τόσο κοστίζει μια βραδιά στο ονειρικό ξενοδοχείο του συζύγου της

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχουν επιλέξει να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή.

Από την άλλη, κάτι που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι το γεγονός πως το 5άστερο ξενοδοχείο στην Σαντορίνη, Kivotos Santorini, ανήκει στην οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου, του συζύγου της Αθηνάς Οικονομάκου και είναι ονειρικό. Άραγε πόσο κοστίζει μια βραδιά στα πολυτελέστατα δωμάτια του;

Όλα τα δωμάτια έχουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο και ένα από τα πιο εντυπωσιακά του στοιχεία είναι η θέα που προφέρει στη θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και το ηφαίστειο. Μερικά δωμάτια Το υπέροχο design του με το ελληνικό στοιχείο ταιριάζει απόλυτα με το νησί!

Κιβωτός Σαντορίνη

Επειδή το Kivotos Santorini αποτελεί στολίδι της Σαντορίνης και προκαλεί αίσθηση στον ξενοδοχειακό χάρτη του νησιού αλλά και της Ελλάδας, αναζητήσαμε πόσο θα χρειαστεί να πληρώσει κάποιος για μία διανυκτέρευση…

Κιβωτός - Σαντορίνη

Η τιμή του λοιπόν για ένα βράδυ ξεκινάει περίπου στα 1080€ και αφορά τη Junior Σουίτα με βεράντα. Ενώ για τη King Σουίτα με θέα τη θάλασσα και ιδιωτική πισίνα θα χρειαστεί να δώσει κάποιος περίπου στα 2070€. Δείτε πόσο κοστίζει μια βραδιά και στο ξενοδοχείο του Παντζόπουλου στην Άνδρο.

Σαντορίνη - Κιβωτός