«Επιτέλους μαζί» - Στιγμές ευτυχίας για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Επέστρεψε στην Αθήνα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Επιτέλους μαζί» - Στιγμές ευτυχίας για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αφού έκανε ανέμελες και ξέγνοιαστες διακοπές στην Κρήτη με φίλους αλλά και με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που την επισκέφτηκε κάποιες ημέρες, αποφάσισε να γυρίσει πίσω στη βάση της, στην Αθήνα αφού σιγά σιγά το καλοκαίρι τελειώνει.

Η δημοσιογράφος λοιπόν, την Κυριακή 28/8 γεμάτη χαρά, που θα είναι στο σπίτι της και θα δει ξανά φίλες και φίλους της ξεκίνησε τα stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ένα από αυτά, που ξεχώρισε ήταν με μία καλή της φίλη, με την οποία βγήκαν για ποτό και φαγητό με τη Βαλαβάνη να είναι γεμάτη χαρά.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε έξοδο με φίλη της

«Επιτέλους μαζί».

Βαλαβάνη έξοδο με φίλη

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ndp

Το ξέσπασμα της Βαλαβάνη στο instagram σε ερώτηση για τον Βασάλο

«Παρόλα αυτά συνεχίζετε ξεχωριστές διακοπές μέχρι τώρα… ούτε καν μια κοινή φωτό… κάτι συμβαίνει και μακάρι να το λύσετε. Μπορεί να έχετε βαρεθεί να σας ρωτούν απλά είστε τόσο όμορφοι και οι δυο, τόσο ταιριαστοί και θα ήταν κρίμα για κάτι διαφορετικό… να περνάτε όμορφα ότι κι αν κάνετε» σχολίασε μια ακόλουθος με μια άλλη να συμπληρώνει, «Πλέον είναι πασιφανές. Βασάλος γυρνά τα νησιά (δείτε εδώ φωτογραφίες με τη νέα του παρέα) και η Βαλαβάνη τρέχει στον διάδρομο του σπιτιού τους».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν άφησε ασχολίαστα αυτά τα σχόλια και απάντησε γράφοντας, «Δε ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας σπίτι μας φίλη μου. Ας ασχοληθούμε τέλοσπάντων με κάτι πιο ουσιαστικό επιτέλους».

Βαλαβάνη χωρισμός Βασάλος