Γιος και κόρη ντυμένοι ασορτί - Το τρυφερό στιγμιότυπο της Μαντώς Γαστεράτου με τα παιδιά της

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιος και κόρη ντυμένοι ασορτί - Το τρυφερό στιγμιότυπο της Μαντώς Γαστεράτου με τα παιδιά της

Η Μαντώ Γαστεράτου, από τη στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι της μετά την γέννηση της κόρης της, βιώνει μία νέα πραγματικότητα, η οποία, αν και έχει πολλές δυσκολίες, είναι ταυτόχρονα πολύ όμορφη. Καθημερινά βλέπει τα δύο της παιδιά να μεγαλώνουν και να δημιουργούν μία όμορφη σχέση μεταξύ τους, αφού ο γιος της προσπαθεί να εκφράζει πόσο αγαπά την αδερφή του με τον πιο αστείο και ακραίο τρόπο, ενώ εκείνη σιγά σιγά αρχίζει να καταλαβαίνει όλο και πιο πολλά απ' όσα συμβαίνουν γύρω της.

Την Κυριακή 28/8, η ραδιοφωνική παραγωγός δημοσίευσε, μάλιστα, άλλη μία φωτογραφία τους, με τη μικρή να κοιμάται και τον αδερφό της να παίζει στα πόδια της μητέρας του και το γεγονός πως ήταν ντυμένα και τα δύο με το ίδιο φορμάκι την έκανε να "λιώσει" και να θέλει να το μοιραστεί με το κοινό της στο Instagram.

Η ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου με τα παιδιά της

Μαντώ Γαστεράτου παιδιά

Πηγή εξωτερικής και εσωτερικής φωτογραφίας: Instagram / Μαντώ Γαστεράτου

Ο γιος της ζήλεψε τη δόξα της μπέμπας - Δείτε που τον βρήκε

Η Μαντώ Γαστεράτου και ο σύζυγός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας τις τελευταίες μέρες, αφού πέρα από τον μικρό τους γιο έχουν πλέον στο σπίτι και τη νεογέννητη μπέμπα τους. Και μπορεί να φαίνεται από τις αναρτήσεις της ραδιοφωνικής παραγωγού ότι όλα βαίνουν καλώς μεταξύ των δύο παιδιών, ωστόσο ο μικρός μάλλον άρχισε τις ζήλιες και έτσι η Γαστεράτου τον βρήκε σε ένα απροσδόκητο σημείο.

Η μπέμπα φαίνεται να έχει κλέψει τις καρδιές των πάντων μέσα στο σπίτι και είναι λογικό, αφού ένα μωρό πάντα τραβάει την προσοχή. Η γοητευμένη μαμά Γαστεράτου πάντως δεν παραλείπει να τη φωτογραφίζει σε κάθε της στιγμή στα πρώτα της βήματα σε αυτόν τον κόσμο. Οι φωτογραφίες που έχει μοιραστεί με τη μικρή είναι απλά αξιολάτρευτες.

"Πήγα να αλλάξω την μικρή και όταν γύρισα η φωλιά της ήταν κατειλημμένη...αν ήτανε η ζήλια ψώρα, θα γέμιζε όλη η χώρα...", σχολίασε με χιούμορ η παρουσιάστρια.

Η Γαστεράτου βρήκε τον γιο της να κοιμάται στην φωλίτσα της μπέμπας