Καμία σχέση με τηλεόραση και επιχειρήσεις - Τι δουλειά έκανε επί 35 χρόνια η μητέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Δεν πάει το μυαλό σας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καμία σχέση με τηλεόραση και επιχειρήσεις - Τι δουλειά έκανε επί 35 χρόνια η μητέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι σίγουρα το πρόσωπο των ημερών, αφού η εγκυμοσύνη της την οποία είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εμείς, έσκασε σαν "βόμβα" στην ελληνική showbiz. Η ίδια διανύει το δεύτερο τρίμηνο κύησης και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Στήριγμα της εκτός από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο είναι και οι γονείς της, Πόπη και Βασίλης.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της και τον πατέρα της. Πρόσφατα, το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ρόδο όπου κατάγεται η Κωνσταντίνα, με σκοπό να τους δει και να περάσουν λίγο χρόνο μαζί.

Τι δουλειά κάνει η μητέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η κυρία Πόπη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, με καταγωγή από τη Σύμη. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Σπυρόπουλο και έχουν δύο κόρες, την Κωνσταντίνα και Κατερίνα Σπυροπούλου. Είναι συνταξιούχος, αφού εργαζόταν επί 35 χρόνια ως προϊσταμένη στο Ακτινολογικό Εργαστήριο του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μητέρα δουλειά

Το σπίτι της με τον Σταθοκωστόπουλο

Σε λίγους μόνο μήνες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι. Οι δυο τους έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την εγκυμοσύνη αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι η παρουσιάστρια δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τίποτα.

Μάλιστα, στις φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φροντίζει να μην αφήνει την κοιλιά της να φαίνεται (δείτε εδώ το τελευταίο στιγμιότυπο που ανέβασε).

Οι δυο τους, λίγο καιρό πριν γίνουν γονείς αποφάσισαν να μείνουν μαζί. Παρόλο που προς το παρόν δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλά στιγμιότυπα από το νέο τους σπίτι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει δείξει ποιο είναι το αγαπημένο της δωμάτιο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα υπέροχο καμαρίνι που έχει μέσα στο σπίτι, το οποίο χρησιμοποιεί για βεστιάριο και χώρο μόνο για εκείνη.

Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος σπίτι