Απαστράπτουσα η Μαριόλα στο πλάι του καλού της - Full in love ο Τζώρτζογλου σε βραδινή έξοδο με τη Σοφία

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Απαστράπτουσα η Μαριόλα στο πλάι του καλού της - Full in love ο Τζώρτζογλου σε βραδινή έξοδο με τη Σοφία

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαρίολα είναι full in love και αφού πρόσφατα πέρασαν μοναδικές στιγμές ευτυχίας συνεχίζουν τα κοινά πλάνα και τις εξόδους, σαν ερωτευμένο ζευγάρι που είναι.

Το βράδυ της Κυριακής 28/8 μάλιστα ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr τους εντόπισε σε βραδινή έξοδο με τον ηθοποιό να λάμπει και χαμογελάει στο πλάι της καλής του. Η Μαριόλα με τη σειρά της ήταν απαστράπτουσα έχοντας επιλέξει να φορέσει μια πολύ ιδιαίτερη midi φούστα με τοπ σε απόχρωση του χρυσού.

Η βραδινή έξοδος του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαρίολα

Τζώρτζογλου - Μαριόλα

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP

Έτσι έβλεπε η Σοφία τον Στράτο πριν κάνουν σχέση

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα!» και τον δημοσιογράφο Αρτ Αντιμιάν μίλησαν το πρωί του Σαββάτου (13/11) η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου με αφορμή το νέο τους επαγγελματικό βήμα.

«Ο έρωτας τώρα είναι πιο έντονος. Είμαστε πιο ερωτευμένοι, πιο τρελαμένοι ο ένας για τον άλλο, όλα τα κάνουμε παρέα. Τα Σαββατοκύριακα κάνουμε κάποιες εξορμήσεις οπότε όλο αυτό σίγουρα δεν είναι μονότονο.

Είμαι παραδοσιακή γυναίκα. Τον έχω στα όπα – όπα με πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Πρώτη φορά είδα τον Στράτο στην τηλεόραση να δω “Ιδιαιτέρα για Κλάματα” και δεν τον συμπαθούσα. Δεν τον είχα πολύ ψηλά. Ήμουν παιδάκι και είχα ταυτιστεί με τον ρόλο. Γνωρίζοντάς τον από κοντά, κατάλαβα ότι όλα ήταν ένας ρόλος.

Η μαμά μου δεν με άφηνε να δω το “Σημάδι του Έρωτα”, ήμουν πάρα πολύ μικρή».