Κατάμαυρη μέσα στη θάλασσα - Η Σόφη Πασχάλη βούτηξε στο νερό με το μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι της

Με κοιλιακούς φέτες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατάμαυρη μέσα στη θάλασσα - Η Σόφη Πασχάλη βούτηξε στο νερό με το μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι της

Η Σόφη Πασχάλη, την οποία πρόσφατα είδαμε πολύ λαμπερή και ευτυχισμένη στο babyshower πολύ καλής της φίλης, που σήμερα είναι μια τρυφερή μανούλα, συνεχίζει να κάνει τις διακοπές της σε όμορφα σημεία ανά την Ελλάδα.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (28 - 29/8) βρέθηκε να χαλαρώνει στην περιοχή της Αχαϊας κάνοντας εκεί τα μπάνια της και βάζοντας ''φωτιές'' με τις φωτογραφίες, που έβγαζε μέσα στη θάλασσα. Είναι κοινώς αποδεκτό, πως η Πασχάλη έχει ένα πολύ καλά γυμνασμένο κορμί, αφού είναι δασκάλα yoga και pilates, επομένως οι κοιλιακοί της διαφαίνονταν άψογα.

H Σόφη Πασχάλη με μαύρο μπικίνι

«Πώς να είσαι ευτυχισμένος; Επίλεξε τη διάθεσή σου».

ΠΑΣΧΑΛΗ ΜΑΓΙΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: sofipasxali - Instagram

Οι απαντήσεις που έδωσε η Σόφη για τη σχέση του Βασάλου και της Βαλαβάνη

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Σόφη Πασχάλη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να δίνουν οριστικό τέλος στη σχέση τους (δείτε εδώ την απάντηση που έδωσε το ζευγάρι).

Η Σόφη Πασχάλη είναι στενή φίλη του ζευγαριού και μάλιστα όπως αποκάλυψε έχουν μία κοινή παρέα με την οποία συναντιούνται σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο.

«Μας λείπει. Είμαστε μια ομάδα 7-8 ατόμων που κάναμε παρέα πολύ συχνά, πηγαίναμε σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο και τώρα μας λείπει, αλλά τουλάχιστον απολαμβάνουμε την Ευρυδίκη», είπε αρχικά για το ταξίδι του Βασάλου στην Ασία, ενώ για τον χωρισμό είπε: «Οι φήμες είναι φήμες και μένουν εκεί».