«Σήμερα»: Το μήνυμα του Άκη Πετρετζίκη στην εκπομπή έφερε τα πάνω κάτω - Η αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Σήμερα»: Το μήνυμα του Άκη Πετρετζίκη στην εκπομπή έφερε τα πάνω κάτω - Η αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου

Η εκπομπή «Σήμερα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ έκανε πρεμιέρα μετά από την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου όπου επέλεξε ως νέα της τηλεοπτική στέγη τον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ το τρέιλερ της νέας της εκπομπής με τον Γιώργο Παπαδάκη).

Μεταξύ άλων, ο Άκης Πετρετζίκης είναι ένας από τους φανατικούς τηλεθεατές της συγκεκριμένης εκπομπής, με αποτέλεσμα να στείλει το δικό του μήνυμα στον Δημήτρη Οικονόμου.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε στον αέρα της εκπομπής χαρακτηριστικά: «Έχετε χαιρετισμούς από τον Άκη Πετρετζίκη που βλέπει την εκπομπή. Έχει υποχρεώσεις τώρα, μωρά ο άνθρωπος. Του αρέσει η ροή μέχρι τώρα». Και ο Άκης Παυλόπουλος πρόσθεσε: «Επειδή είμαστε πολλές ώρες όρθιοι, να μας στείλει κάτι να τσιμπήσουμε».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Οικονόμκου μετά από το μήνυμα του Άκη Πετρετζίκη

Το μήνυμα του Οικονόμου για την αποχώρηση της Αναστασοπούλου

Αυλαία έριξε στις 29/7 και η εκπομπή «Σήμερα», με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου. Οι δυο τους δεν συνέπεσαν, αφού η συνάδελφός του βρισκόταν ήδη σε άδεια, ωστόσο θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα με αφορμή την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ και την τηλεοπτική μετακόμιση στον ANT1, ενώ ενημέρωσε και το κοινό πότε ξεκινά ξανά η εκπομπή.

Την παρουσιάστρια είχε αποχαιρετήσει και η Χριστίνα Σούζη, η μετεωρολόγος του καναλιού, αποθεώνοντας την και αποκαλύπτοντας ότι η επαγγελματική σχέση τους δεν ξεκίνησε ιδανικά, ωστόσο στη συνέχει αποκαταστάθηκε. Της ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει ενώ την αποκάλεσε και με ένα ψευδώνυμο, που κολακεύει τις επαγγελματικές της δεξιότητες.

Είπε λοιπόν ο Οικονόμου στον αέρα της τελευταίας εκπομπής:

«Η Μαρία μας αποχαιρέτησε. Τα είπαμε με τη Μαρία. Της είπα να κοιτάζει μπροστά και να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα. Εμείς θα τα πούμε περί τα τέλη του μήνα, 29 του μήνα».